Savaitgalio pusryčius Liutauras vadina maža dienos švente.
„Juk net ir prisakyta taip: sekmadienį švęsk“, – juokėsi ir pasakojo, kad savo šeimą labiausiai mėgsta palepinti Benedikto kiaušiniais.
Prisigalvoja įvairiausių jų derinių, labiausiai vykę atkeliauja į „Meat Steak House“ virtuvę.
„Darbo dienomis ilgai prie pusryčių stalo nepasėdėsi“, – sakė Liutauras ir pridūrė, kad jo savaitgalio pusryčiai visada užtrunka ilgai.
Neretai jie nejučiomis išsitęsia iki pietų, o tuomet – ir vakarienė netoli. Virtuvės šefui patinka savaitgaliais prie viryklės pastovėti ilgiau, pagaminti sudėtingesnių patiekalų – kad šeima būtų patenkinta.
Būna ir tokių šeštadienių bei sekmadienių, kai Liutaurui laiko prie viryklės leisti visai nesinori. Tuomet su šeima pusryčių jis keliauja į restoraną.
„Žinau, mane pamaitins skaniai, o pačiam niekuo rūpintis nereiks“, – Liutauras kartais mėgsta pasijusti restorano lankytoju.
Šefas įsitikinęs, kad pusryčiai mieste – geriausia išeitis tiems, kuriems virtuvė ir maisto gamyba nesukelia daug malonių emocijų.
Ką paprastai pusryčiams valgo garsiausias Lietuvos šefas?
„Be kiaušinių jų neįsivaizduoju, man labai patinka Benedikto kiaušiniai, mėgstu gerą omletą, blynelius“, – sakė Liutauras ir pridūrė, kad juodos duonos sumuštinis su druska pabarstytu kietai virtu kiaušiniu ant viršaus yra vienas labiausiai mėgstamų jo sumuštinių.
Tačiau tik darbo dienos pusryčiams.
Restorane „Meat Steak House“ svečiams savaitgaliais siūlomas pusryčių kompleksas, kuriame – kaskart naujos ir šviežios vaisių salotos, bet kuris karštasis patiekalas iš pusryčių meniu, prancūziškas pyragėlis su sviestu ir džemu, arbata ir kava.