Skambant saksofono muzikai svečiai vaišinosi gėrimais ir naujais virtuvės meistrų šedevrais: avokado salotomis, arklienos tartaru, antienos ir ešerio patiekalais.
Salę gimtadienio proga papuošė floristas Mantas Petruškevičius. Beje, šventė buvo dviguba. Šįkart švęstas ne tik gimtadienis, bet ir tai, kad „California“ pakeitė paskirtį – iš baro tapo restoranu.
Pasilinksminti ir naujojo meniu įvertinti atvyko gausus būrys įžymybių: stilistė Asta Valentaitė, verslininkės Asta Dagilienė ir Rasa Arlauskienė, odontologas Sergejus Troščenkovas bei kiti.
„Maistas yra mano aistra. Dėl jo aš esu išprotėjusi. Visada labai noriu išragauti tai, ko dar nesu ragavusi“, – juokėsi dainininkė Dileta Kisielienė.
Ji patikino, kad neturi vienos mėgstamiausios virtuvės. Priešingai, ji visada stengiasi išsirinkti iš kiekvienos šalies virtuvės po mėgstamiausią patiekalą.
Lietuviškos – šaltibarščiai, itališkos – „frutti di mare“ makaronai, o amerikietiškos – šonkauliukai.
„Ačiū Dievui atsirado makaronai be gliuteno, todėl dabar galiu ir makaronus valgyti. Nors, prisipažinsiu, anksčiau neištverdavau ir pasiėmusi vaistus nuo alergijos valgydavau makaronus“, – prisipažino Dileta.
Dainininkė pasakojo itin mėgstanti gaminti. Tuo tarpu jos mylimasis Donatas patikino, kad Dileta ne tik mėgsta gaminti maistą, bet ir puikiai moka tai daryti.
Dileta juokavo, kad jai taip patinka ruošti maistą, kad dažnai draugai vietoje restorano renkasi jos namus. Užtat ji pati restorane apsilanko bent kartą per savaitę.
„Turime tradiciją kiekvieną sekmadienį važiuoti į vis kitą restoraną. Taip apsilankome vietose, kuriose šiaip galbūt ir nebūtume buvę“, – sakė Dileta.