Renginio metu buvo galima išvysti naujausias Velykų dekoro tendencijas, kurias padiktavo su kūrėja Olga Filatova–Kontrimiene priešakyje.
Svečiai buvo vaišinami „Mumm“ šampanu, ragavo juodų ir baltų braškių, kitų skanėstų. Jų dėmesį traukė šalia vaikštinėjusios gyvos barbarisinės antys.
Publikos akivaizdoje vyko desertų gamybos šou, kuriuos ruošė pagamintų “Barbarisinės Anties“ virtuvės šefai.
Šioje kulinarijos studijoje per metus savo receptais ir patarimais dalijosi geriausi šalies virtuvės šefai bei garsūs ir pripažinti virtuvės šefai iš Italijos, Ispanijos, Vokietijos, Belgijos, Prancūzijos ir Šveicarijos.
Kulinarijos studijos svečiai mokomi ne tik kaip gaminti įmantriausius valgius, bet ir kaip tinkamai serviruoti stalą. Profesionalai suteikia žinias apie namų interjero dekoravimą. Studijoje vyksta šampano, vyno, konjako ir viskio degustacijų vakarai.
˙