Pati V.Skaisgirė savo neeilinę vakarienę apibūdino kaip istorinę akimirką. „Mėsos nevalgau jau kokius 7 metus. O vakar buvo taip: ateiname jaukiai, šeimyniškai pavakarieniauti į vieną iš Tenerifės restoranėlių. Vartau meniu. Patiekalų pavadinimai intriguoja. Ir štai pamatau vieną, dėl kurio pasiryžtu ir netgi užsimanau mėsos - COQ AU VIN. Arba gaidys vyne“, - socialiniame tinkle prie nuotraukos rašė ji.
V.Skaisgirė komentuodama savo pasirinkimą ir labai taikliai pašmaikštavo. „Gaidys. Vyne. Visai kaip gyvenime“, - pridėjo ji.
Tiesa, šis patiekalas V.Skaisgirės per daug nesužavėjo. Paskanavusi ir neįveikusi savo neeilinės vakarienės ji nusprendė: mėsos į savo racioną tikrai negrąžins.