„Barbarisinė antis“ - nauja moderni vieta besidomintiems maisto ruošimo subtilybėmis. Šioje kulinarijos studijoje savo receptais ir patarimais dalinsis geriausi šalies virtuvės šefai – iš televizijos eterio daugeliui puikiai pažįstamas Robertas Ščesnavičius, pramogų pasaulio atstovų ypač pamiltas Ruslanas Bolgovas, Linas Jackevičius ir kiti.
Kulinarijos studijos įkūrėjai jau dabar žada, kad savo kulinarinėmis žiniomis su kauniečiais ir miesto svečiais dalinsis garsūs ir pripažinti „Michelin“ žvaigždučių restoranų virtuvės šefai iš Italijos, Ispanijos, Vokietijos, Belgijos, Prancūzijos ir Šveicarijos.
Didžiausia staigmena, kuri jūsų ketina laukti kulinarijos studijoje „Barbarisinė antis“ - Didžiosios Britanijos pažiba, kulinarijos knygų autorius Jamie Oliveris.
Pačiame Kauno centre esančioje kulinarijos studijoje įrengtos devynios vietos gaminimui. Viena – virtuvės vadovui, o likusios aštuonios – kulinarijos kursų dalyviams. Antradieniais ir ketvirtadieniais studijoje bus rengiami mėgėjų ir profesionalų kursai. Profesionalų kursai iš viso truks aštuonis mėnesius. Negana to, šioje studijoje jau filmuojamos kulinarinės laidos, netrukus pasirodysiančios per televiziją.
Kulinarijos studijos svečiai bus mokomi ne tik kaip gaminti įmantriausius valgius, bet ir kaip tinkamai serviruoti stalą. Profesionalai suteiks žinias apie namų interjero dekoravimą. Į studiją kviečiami ir tauriųjų gėrimų mėgėjai. Čia vyks šampano, vyno, konjako ir viskio degustacijų vakarai.