„Dar užpernai, kuomet kilusi idėja originaliam projektui – šokoladui skardinėse – sulaukė tiek dėmesio ir pagyrimų, supratau, kad šokoladas ir saldumynai yra tai, į ką norėčiau labiau koncentruotis ir atsiskleisti. Pernai daug praktikavausi su šokoladu: buvau profesionaliuose šokolado mokymuose, susipažinau su Belgijos šokolado gamintojais, bendravau su daug konditerių iš skirtingų pasaulio šalių. Galiausiai subrendo idėja, kurią jau visai greitai išpildysiu”, - džiaugiasi Ali.
Dar prieš kalėdinį laikotarpį Ali savo artimiausius draugus ir pirmuosius užsakovus nustebino išskirtinio dizaino ir skonių šokoladinių saldainių rinkiniais. „Buvo geras laikas įvertinti, kaip žmonės reaguoja – ar Lietuvai jau reikia tikrai aukštos klasės saldumynų. Pasirodo, tie, kurie pakeliauja po Prancūziją, grįžta supratę, kokia gali būti konditerija – ten saldumynai ir skanūs, ir modernios išvaizdos, taigi skoningi visomis prasmėmis. Pavyzdžiui, vis daugiau žmonių jau ne tik žino, bet ir gali atskirti, suprasti, įvertinti tradicinius prancūziškus macarons, taigi ir juos planuoju gaminti”, - sako kulinaras.
Naujoji šokoladinė, pasak Ali, duris Vilniuje atvers dar šių metų pradžioje. Tai bus vieta, kur po skanios vakarienės mieste žmonės bus kviečiami užsukti paragauti išskirtinių skonių ir išvaizdos desertų arba įsigyti saldžių dovanų.