Manekenės D.Antanaitytė ir E.Stasiulevičiūtė labiausiai pasiilgsta žiemos

„Ne, jos - mūsų geriausia palaikymo komanda!" - juokėsi merginos.

Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Kaikarytė

Dec 2, 2013, 8:07 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:14 AM

Modelio darbas tik ant podiumo atrodo kerinčiai gražus. Erika neslėpė, kad kol kas turi jėgų tik gulėti lovoje ir žiūrėti animacinius filmukus - tokia yra išvargusi.

„Vos prieš savaitę vaikščiojau Los Andžele su trumparankoviais marškinėliais, o kitą rytą, po Juozo šou, atkeliavo žiema!" - stebėjosi šilčiausius rūbus išsitraukusi Erika.

Tačiau jos tai negąsdina, nes dirbdama kituose kraštuose per metus labai pasiilgsta žiemos. Jos snieguotais malonumais mėgaujasi ir Erikos bičiulė Ditė.

Merginos jaučiasi nusipelniusios poilsio - ką tik baigė išvežioti į oro uostą savo draugus bei pažįstamus iš pramogų bei verslo pasaulio. Juos manekenės buvo pakvietusios susipažinti su mūsų šalimi ir J.Statkevičiaus darbais.

„Stengėmės sukviesti tokius žmones, kurie galėtų skleisti žinią apie Juozo kūrybą, atvertų naujus kelius bei galimybes", - Ditė su Erika yra įsitikinusios, kad lietuvių kūrėjo talentą turėtų išvysti mados gerbėjai įvairiuose pasaulio kampeliuose.

„Kviečiame užsieniečius ne tik dėl Juozo. Apsilankę Lietuvoje mūsų draugai jau rimtai planuoja investuoti į verslą Lietuvoje - juos daug kas čia žavi", - pasakojo merginos.

Labdaros renginys Sankt Morice 2015-aisiais, klasikinės muzikos festivalis Kopenhagoje, drabužių salonai prašmatniausiuose Skandinavijos prekybos centruose - tai tik keletas jau aptartų projektų, kuriems rūbus kurs J.Statkevičius.

Greičiausiai Erikos ir Ditės mamos nėra labai patenkintos, kad grįžusios į Vilnių dukros dar sukasi lyg voverės darbų rate?

„Ne, jos - mūsų geriausia palaikymo komanda!" - juokėsi merginos.

Šiomis dienomis įtampa jau nuslūgusi. Daug miego, turtinga kultūrinė programa, veiksmingos grožio procedūros ir ilgos valandos bendravimo su artimaisiais - štai į ką pasinėrė gražuolės.

Jos jau dairosi eglės, nes nori pačios ją papuošti, ir šventinių atvirukų. Sveikinimus būtinai nori rašyti ranka ir išsiųsti draugams, išsibarsčiusiems po visą pasaulį.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.