Pavlova – tokį gardėsį skanavo Ž.Grigaičio bičiuliai, užsukę į sostinėje surengtą jaukų šventinį vakarą.
Kaip portalui lrytas.lt pasakojo Žilvinas, vis dar nesutariama, kam – australams ar Naujosios Zelandijos gyventojams priklauso „Pavlovos“ tortas – uogomis puoštas morengas. Žilvinas patikino, kad šį kartą jo ir restorano „Steakhouse Hazienda“ virtuvės vadovės Rimos Remeikienės paruoštas saldėsis prilygs virtuvės šedevrui. „Ir bus skanesnis nei Australijoje!“, - patikino verslininkas. Morengą verslininkas papuošė gervuogėmis, braškėmis, mėlynėmis ir šilauogėmis.
„Visų jūsų labai pasiilgau, todėl nutariau pradžiuginti tuo, kas Australijoje yra numeris vienas – Pavlovos desertu. Nepykite, jeigu kas ne taip“, - nusijuokė Ž.Grigaitis.
Panašu, kad bičiulių Žilvinas nenuvylė. Visi pasimėgaudami skanavo verslininko gamintą skanėstą ir negailėjo jam pagyrų. Plojimų sulaukė ir Ž.Grigaičio įvaizdis - verslininkui ypač tiko prijuostė ir kulinaro kepurė.
Vakarėlyje nebuvo matyti Ž.Grigaičio žmonos E.Martin-Grigaitis. Portalui lrytas.lt verslininkas sakė, kad Elle jau šią savaitę bus Lietuvoje. Vilniuje pora viešės iki Kūčių. Didžiąsias žiemos šventes Žilvinas ir Elle sutiks Australijoje. Nepabuvęs čia nei mėnesio į gimtinę Žilvinas sugrįš tik pavasarį.