Maždaug prieš mėnesį duris atvėrės, prancūziška dvasia dvelkiantis, restoranas pagaliau surengė oficialų atidarymo vakarėlį. „Nenorėjome jo daryti iškart, reikėjo apsiprasti“, – šypsodamasis sakė restorano savininkas, tuo pačiu ir „Ūkio banko teatro“ arenos direktorius Valdas Petreikis. Restorano direktorė – jo sužadėtinės, balerinos Simonos Paciukonytės mama Rasa Paciukonienė.
Į atidarymo vakarėlį rinkosi tiek artimiausi R. Bolgovo bei restorano savininko Valdo Petreikio artimiausi draugai, tarp kurių – ir daugeliui žinomi žmonės – aktorė Nijolė Narmonataitė su vyru Pauliumi Kovu, dizainerė Julija Janus, dailininkė Aleksandra Jacovskytė. Kiek vėliau į prie vakaro svečių prisijungė ir linksmai nusiteikęs dizaineris Juozas Statkevičius, Greta Cholina, po poros valandų atvyko ir televizijos laidų vedėjas Jogaila Morkūnas su drauge Austėja Jablonskyte. Dauguma svečių atvyko su dovanomis, o vakaro kaltininkus sveikino prancūziškai taip pabrėždami čia vyraujančią prancūzų kultūrą.
Subtilia klasika dvelkiančiame interjere dominuoja juoda ir balta spalvos, jaukumo jam suteikia stilingas apšvietimas. Elegancijos įnešė ir gyvai atliekamos muzikos koncertas.
Kiekvienas vakarėlio lankytojas galėjo paskanauti R. Bolgovo kurtų patiekalų, tarp kurių – gardžiu padažu gardinta lašiša, marinuoti kaparėliai, įvairios užtepėlės, ančių kepenėlių paštetas su figomis, didžiulės alyvuogės, vieno kąsnio sumuštinukai. Galiausiai buvo pristatytas pagrindinis patiekalas – keptas kalakutas.
Pasak V. Petreikio, mintis įkurti restoraną jam kilo jau seniai. Ilgą laiką jam teko bendradarbiauti drauge su R. Bolgovu įvairiuose banketuose, ko galiausiai jis nusprendė - laikas kurti savo verslą.