„Tai buvo sena svajonė ir man pasiūlė pavadovauti šiam projektui. Norėjau išbandyti save, tai ir bandau“, - sakė G. Šapranauskas.
Paklaustas, kaip ketina suderinti vadovavimą „pub'ui“ su darbu televizijoje, Gytis pradėjo juoktis. Anot jo, Lietuvoje visi dirba bent tris darbus – kitaip neišgyvensi.
„Aišku, mano vadovaujamas baras bus išskirtinis. Pasižiūrėkite – jis jau išskirtinis! Visų pirma, tai ne baras, o „pub'as“. Mes siūlome ne tik alaus, bet ir alaus kokteilių. Todėl alkoholiniai gėrimai pas mus nėra labai stiprūs“, - kalbėjo Gytis.
Baras lankytojams siūlo 18 rūšių alaus, užkandžių, klasikinių kokteilių ir vadinamųjų „shot‘ų“, kuriuos, išlaikant neformalią britiško baro atmosferą ir tradicijas, lankytojai užsisakinės prie baro. Kaip sako pats G. Šapranauskas, „Tas Pubas“ turėtų būti „šviesi vieta linksmiems žmonėms“.
Kiek anksčiau „Tas Pubas“ patalpose buvo įsikūręs „Čili Kaimas“. Restorano palikimas – interjeras. Stambios taisyklingos formos sijos ir dalis sienų dabar perdažytos baltai. Taip bare sukurtas šviesos įspūdis. Viena siena palikta tokia, kokia buvo – skaldytų senų plytų, tad „pub'as“ primena Vesterno filmuose rodomus barų ir britiškų „pub'ų“ mišinį.