Nuosavą verslą pradėjusi grupės „Junior“ lyderė Rosita nenori, kad jos gyvenimą kontroliuotų kiti

2012 m. rugsėjo 27 d. 11:55
Beatričė Jurevičiūtė
Užteks pinigus uždirbinėti kitiems. Būtent taip nusprendė grupės „Junior“ dainininkė Rosita Paulauskaitė (33 m.) ir nutarė pradėti nuosavą verslą. Nuo šiol į Rositą kreipsis visi tie, kuriems reikės pagalbos organizuojant renginius ir asmenines šventes.
Daugiau nuotraukų (1)
Įvairių renginių ir vakarėlių organizavimas Rositai nėra naujiena. Nulipus nuo scenos atlikėja nerdavo į marketingo subtilybes, o šis – neatsiejama įvairių renginių dalis. „Ne vienerius metus dirbau marketingo srityje, tačiau tai dariau tyliai ir niekam per daug neviešinau. Paskutiniu metu draugai sakė, kad užteks tau, Rosita, pinigus uždirbinėti kitiems, pats metas pačiai tuo užsiimti“, - portalui lrytas.lt sakė R. Paulauskaitė.
Rosita ilgai nesvarstė ar reikia pačiai imtis nuosavo verslo. Peržiūrėjusi savo dienotvarkę ji suprato, kad po ilgos darbo dienos nelieka laiko šeimai, laisvalaikiui ir mėgstamiems užsiėmimams, todėl geriausia pačiai rūpintis savo diena ir tapti tikru savo gyvenimo šeimininku.
„Vilniaus universitete pradėjau studijuoti rinkodaros magistrą, todėl vakarai bus užimti. Susidėliojau prioritetus ir nusprendžiau, kad reikia dirbti sau. Kontaktų ir pažinčių turiu daug, esu organizavusi ne vieną renginį, todėl naujokė šioje srityje nesijaučiu. Negana to, man padės kolega, kuris yra savo srities profesionalas“, - kalbėjo Rosita.
R. Paulauskaitė sakė, kad ankstyvas ruduo puikus metas pradėti renginių organizavo verslą, mat ant nosies didžiosios žiemos šventės: „Laukia tikras renginių maratonas. Tikiuosi, kad už mane kalbės ne mano vardas, o darbų kokybė“.
„Ar dar liks laiko užlipti ant scenos ir pradžiuginti savo gerbėjus dainomis?“, - paklausiau grupės „Junior“ lyderės. Rosita patikino, kad koncertai nėra jos pragyvenimo šaltinis, o sugrįžimo į didžiąją sceną Rosita nelaiko darbu. „Man tai malonumas, o pinigų iš to neuždirbu. Kaip ir anksčiau, taip ir dabar turėsiu kelis pasirodymus per mėnesį“, - sakė R. Paulauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.