Į šventę pakviesta apie šimtą svečių. Pasveikinti sodybos šeimininkus atvyko žinomi verslininkai, medikai, menininkai, taip pat A. Boso medžioklės partneriai. Dovanas ir sveikinimus priėmė komplekso vadovė D. Bosas. Svečius ji pasitiko pasipuošusi elegantišku juodu kostiumėliu ir avėdama Christiano Loubotino aukštakulnius. Tarp gausybės gėlių pasitaikė ir netikėtų dovanų - bičiuliai padovanojo medžioklinį jagterjerų veislės šunelį.
Atidarymo iškilmes pradėjo brolis pranciškonas Benediktas Jurčys, pašventinęs naująjį viešbutį ir restoraną.
Šventės svečiai buvo pirmieji, išvydę gretimame pastate ką tik įrengtą A. Boso medžioklės trofėjų muziejų. Vaizdas, kuris atsivėrė peržengus muziejaus slenkstį, daugelį privertė aikčioti iš nuostabos. Galvas užvertę žmonės žiūrėjo į dramblių, žirafų iškamšas, ant sienų surikiuotus elnių, briedžių ragus. Ekspozicijoje - keli šimtai sumedžiotų laukinių gyvūnų iškamšų. Visus šiuos trofėjus A. Bosas kruopščiai rinko nuo 1982-ųjų, kai pradėjo medžioti. Verslininkas pripažino, jog ši kolekcija jam labai brangi - ją surinkti kainavo daug pastangų, o kartu ir pinigų, nes tam, kad galėtų sumedžioti egzotinius gyvūnus, prireikė vykti į tolimas šalis.
Pramogų komplekso lankytojai nuo šiol galės ne tik pasigrožėti gyvūnų iškamšomis, bet ir apžiūrėti visą elnyno teritoriją, kurioje laisvai ganosi šimtai elnių ir danielių, voljeruose kriuksi šernai, taip pat čia gyvena stumbrai, vilkai, kiti laukiniai žvėrys. Elnyno šeimininkas yra sakęs, kad apie žvėrienos restoraną pradėjo galvoti, kai elnių ir danielių prieaugis tapo labai gausus. Verslininkai nusprendė geros kokybės ir sveika mėsa svečius vaišinti nuolat.
Restorano valgiaraštį sudarė vienas garsiausių Lietuvos virtuvės meistrų Robertas Ščesnavičius. Jam patikėta pasirūpinti ir atidarymo šventės meniu. Jame vyravo laukinių gyvūnų mėsos patiekalai.
Prie puodų stojo ir pats A. Bosas. Jis svečius nutarė pavaišinti paties pagamintu plovu su šerniena ir laukiniais ryžiais.
700 kvadratinių metrų ploto viešbutyje iš viso įrengta 15 kambarių ir 60 vietų restoranas, kurio valgiaraštyje vyrauja patiekalai iš žvėrienos. Taip pat čia įrengta 40 vietų konferencijų salė, gretimame pastate veikia pirtis, netoliese ir teniso kortai, įrengta vaikų žeidimų aikštelė su smėlio grindiniu po atviru dangumi.
Viešbučio ir restorano „Gamtos perlas“ direktorė tapo pati D. Bosas. Nors moteris augina tris vaikus, ji mielai ėmėsi naujos veiklos. Jos vyras A. Bosas sakė žmoną namie matantis vis rečiau. "Gal reiktų pagalvoti apie dar vieną vaiką - sūnų, kad Dainą susigrąžinčiau?". "Kiekvienas mano verslas prasideda su vaiko gimimo", - juokavo D. Bosas.