Britney Spears vėl ištekėjo: sužinoję už ko, gerbėjai liko šokiruoti

2024 m. spalio 22 d. 12:53
Lrytas.lt
Amerikiečių popžvaigždė Britney Spears (42 m.) nustebino gerbėjus. Naujausiame socialinių tinklų įraše ji paskelbė, jog dar kartą ištekėjo.
Daugiau nuotraukų (4)
Spalio 20 d. atlikėja pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji apsirengusi vestuvine suknele, ir gerbėjams pranešė, kad „ištekėjo už savęs“.
B. Spears, vilkinti dramblio kaulo spalvos suknelę ir šydą, vaizdo įraše šypsodamasi pozavo prieš kamerą, o fone skambėjo Stingo daina „Fields of Gold“.
„Diena, kai ištekėjau už savęs... Sakau tai, nes gali pasirodyti gėdinga ar kvaila, bet manau, kad tai pats genialiausias dalykas, kurį kada nors esu padariusi!“, – skelbė dainininkė.
Atlikėja pasidalijo ir kitu vaizdo įrašu, kuriame ji vilki baltą šilkinę mini suknelę ir akinius nuo saulės su baltais apvadais, skambant Sheryl Crow dainos „Run, Baby, Run“ melodijai.
Prie šios aprangos priderinusi juodus aukštakulnius batus Britney pavėlė plaukus, sukosi ir šoko, regis, privačiame lėktuve.
Naujausios B. Spears žinios pasirodė po to, kai gegužės 2 d. buvo padėtas taškas skyrybų byloje su buvusiu vyru Samu Asghariu. Kaip teigiama teismo dokumentuose, apie poros išsiskyrimą buvo paskelbta 2023 m. rugpjūtį, pranešė people.com.
Buvusi pora pirmą kartą romantiškus jausmus pradėjo demonstruoti 2016 m. pabaigoje, o 2022 m. birželio 9 d., susituokė.
Teismo dokumentuose anksčiau buvo nurodyta, kad jie išsiskyrė 2023 m. liepos 30 d. dėl „nesutaikomų skirtumų, dėl kurių santuoka nepataisomai iširo ir dėl kurių šalims neįmanoma gyventi kartu kaip vyrui ir žmonai“.
Britney SpearsištekėjoSantuoka
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.