Iš buvusios L. Payne'o mylimosios – širdį veriantys žodžiai: pasidalino ir jautria nuotrauka

2024 m. spalio 19 d. 10:25
Lrytas.lt
Buvusi Jungtinės Karalystės „X Faktoriaus“ teisėja Cheryl Cole (41 m.), turinti sūnų Bearą su neseniai žuvusiu „One Direction“ nariu Liamu Payne'u (1993-2024), nutraukė tylą ir paskelbė netikėtą įrašą.
Daugiau nuotraukų (14)
Penktadienį ji savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo nespalvota L. Payne'o nuotrauka su tuo metu gimusiu sūnumi, rašė „The Independent“.
„Bandydama išgyventi šį sukrečiantį įvykį ir išgyventi savo sielvartą šiuo neapsakomai skausmingu metu, norėčiau visiems priminti, kad praradome žmogų“, – rašė ji.
„Liamas buvo ne tik popmuzikos žvaigždė ir įžymybė, jis buvo sūnus, brolis, dėdė, brangus draugas ir mūsų septynerių metų sūnaus tėvas. Sūnaus, kuris dabar turi susitaikyti su realybe, kad niekada daugiau nepamatys savo tėvo“, – liūdesį išreiškė moteris.
„Mano dvasią labiausiai neramina tai, kad vieną dieną Bear (sūnus) turės prieigą prie bjaurių pranešimų ir žiniasklaidos išnaudojimo, kurį matėme per pastarąsias dvi dienas. Mano širdis dar labiau plyšta, kad negaliu jo apsaugoti nuo to ateityje“, – tęsė C. Cole.
„Prašau, suteikite Liamui truputį orumo, kuris liko po jo mirties, kad jis pagaliau ilsėtųsi ramybėje“, – baigė ji savo įrašą.
C. Cole ir L. Payne'as palaikė santykius 2016–2018 m. Pora iš pradžių susitiko 2008 m., kai L. Payne'as dalyvavo „X Faktoriaus“ atrankoje, būdamas 14 metų.
Tačiau praėjus metams po sūnaus gimimo, pora išsiskyrė.
Primename, kad, būdamas 31 metų, L. Payne'as žuvo spalio 16 d., iškritęs iš viešbučio balkono Buenos Airėse, Argentinoje.
Liamas Payne'asCheryl Colesūnus
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.