Britney Spears atsidūrė dugne: iššvaisčiusi virš 60 milijonų dolerių susidūrė su krize

2024 m. spalio 19 d. 08:16
Lrytas.lt
JAV pop žvaigždę Britney Spears (42 m.) ištiko nemenka krizė – pasaulinio lygio atlikėja susiduria su vis didesniais finansiniais sunkumais.
Daugiau nuotraukų (3)
Dar šiais metais didžiuosius ekranus turėjo pasiekti B. Spears biografinis filmas, tačiau paskelbus, kad jis atidedamas iki 2025 m., tai tapo dideliu smūgiu mažėjantiems atlikėjos finansams, pranešė RadarOnline.com.
„Ji tikėjosi, kad tai bus jos išsigelbėjimas, tačiau dabar šios viltys žlugo“, – portalui sakė patikimas šaltinis.
Pranešama, kad dainininkė iššvaistė turėtą 60 mln. dolerių turtą ir susidūrė su finansine krize. Nepaisant to ji nebus atleista nuo beveik 1 mln. dolerių siekiančių metinių alimentų už 19 metų sūnų Šoną ir 18 metų Džeideną, kurių susilaukė su buvusiu mylimuoju reperiu Kevinu Federlainu.
Draugai nuogąstauja, kad nepaisant to, B.Spears ieško naujų būdų, kaip išleisti pinigus ir deda viltis, kad turtus vėl susikraus pasirodžius filmu paremtam jos memuarais „Moteris manyje“.
Visgi, filmo kūrimas sulėtėjo, o vienas iš juostos atstovų įspėjo, kad atlikėja turėtų gerai apsvarstyti išlaidas, kol jos gyvenimo istorija bus perkelta į didįjį ekraną.
„Britney biografinis filmas nebus išleistas greitai, nes tai atspindi su tuo susijusią riziką.
Žinoma, filmo apie ją paklausa yra ir ji didėja, nes atlikėja neužsiima aktyvia scenine veikla. Žmonės pasiilgsta jos, pasiilgsta muzikos.
Tačiau tokie filmai paprastai būna kaip monetos metimas – neaišku, kuri pusė iškris. Ir kiekvienam jau pasirodžiusiam Freddie Mercury ir Eltono Johno filmui tenka sulaukti daugybės nesėkmių“, – susirūpinimo neslėpė šaltinis.
B.Spears pastaraisiais metais beprotiškai išlaidavo, o šių metų sausį atskleidė, kad „niekada“ negrįš į muzikos industriją.
Atlikėja jau aštuonerius metus nesukūrė albumo ir šešerius metus nekoncertavo.
„Pinigai išeina, bet neateina!“, – pridėjo šaltinis.
Britney SpearsKrizėPinigai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.