Plintančiuose vaizdo įrašuose – akimirkos prieš „One direction“ nario L. Payne'o mirtį: juose ir mylimoji

2024 m. spalio 17 d. 10:47
Lrytas.lt
Trečiadienio naktį visą pasaulį apskriejo širdį verianti žinia – žuvo vienos sėkmingiausių vaikinų grupių „One direction“ narys Liamas Payne'as (1993-2024). Internete plinta paskutiniai 31-erių atlikėjo įrašai.
Daugiau nuotraukų (5)
Vietinė policija skelbia, jog L. Payne'as žuvo iškritęs iš trečio viešbučio aukšto Buenos Airėse, Argentinoje. Policijos teigimu, L. Payne'as mirė viešbutyje Kosta Rikos gatvėje Palermo rajone.
Pasak Argentinos žiniasklaidos, Liamas Payne'as buvo atvykęs į Buenos Aires dalyvauti buvusio grupės „One Direction“ nario Niallo Horano koncerte.
Socialiniame tinkle „Tik tok“ plinta įrašas iš paskutinės Liamo gyvenimo dienos. Juose matyti, kad paskutines gyvenimo dienas atlikėjas leido su mylimąja amerikiete Kate Cassidy.
„Labas rytas visiems. Štai mano video. Nemandagu palikti kepurę ant stalo. Ar tai tavo kepurė?“, – prie pusryčių stalo merginos klausė Liamas.
Kitame įraše atlikėjas kalbėjo apie meilę tapybai.
„Nors kartais tapau ir mėgstu meną, niekada neatradau meno, kurį būčiau pamilęs išskyrus šį piešinį. Nežinau kodėl, bet jaučiu kad ant jo krentanti šviesa tiesiog nuostabi“, – rodydamas paveikslus kalbėjo Liamas.
Socialiniuose tinkluose jis dalijosi ir mintimis, kad yra laimingas galintis pasimėgauti laiku užsienyje.
Prie viešbučio, kuriame apsistojo atlikėjas dar buvo susitikęs ir su daugybe gerbėjų.
Vienas jų dėkojo dainininkui už išgelbėtą gyvybę, mėgavosi laiku su juo. Pastebėta, kad įraše atlikėjas vilki tuos pačius drabužius su kurias buvo rastas negyvas – žalias kelnes ir baltus marškinėlius be rankovių.
Portalas TMZ buvo išplatinęs Liamo nuotraukas po pat incidento, vėliau jos buvo pašalintos.
Ankstesnio vakaro metu atlikėjas taip pat bendravo su gerbėjais. Viena mergina sutikusi Liamą sakė, kad šio momento laukė visą gyvenimą. Daininikas dalijo autografus, nuoširdžiai bendravo su norinčiais ir net jiems dainavo ispaniškai.
Pastaruoju metu viešoje erdvėje atlikėjas sulaukė nemažai negatyvo. Daug neigiamų žinučių apie jį skleidė buvusi mergina Maya Henri.
Mergina kalbėjo, kad jis obsesiškai bando su ja susisiekti. Dėl šios priežasties ji buvo kreipusisi į teisėsaugą.
„Kai pasirodė mano knyga, su manimi susisiekė jo draugas, mano mama taip pat sakė, kad jam nėra pats geriausias laikas, neturėčiau publikuoti knygos, jei jam kas nors atsitiks, aš ne tik kaltinsiu save, tai darys ir visas pasaulis.
Jie taip darė dėl manipuliacijos", - prieš kelias dienas kalbėjo Maya, kuri išleido knygą paremtą jos ir dainininko santykiais.
Po atlikėjo mirties viešai mergina paskelbė, kad yra šoke.
Primename, kad naujienų agentūra „Reuters“, cituodama vietinius laikraščius „La Nacion“ ir „Clarin“, praneša, jog policijos pareigūnai į viešbutį atvyko sulaukę pagalbos skambučio, kuriame buvo minimas „agresyvus vyras, kuris gali būti apsvaigęs nuo narkotikų ar alkoholio“.
Argentinos greitosios medicinos pagalbos sistemos vadovas Alberto Crescenti per šalies televizijos kanalą „Todo Noticias“ sakė, kad L. Payne'as nukrito į vidinį viešbučio kiemą. „Vėliau sužinojome, kad jis buvo muzikinės grupės dainininkas.
Deja, dėl kritimo jis patyrė gyvybei pavojingus sužalojimus, todėl turėjome konstatuoti jo mirtį. Nebuvo jokios galimybės jį atgaivinti“, – sakė A. Crescenti.
Muzikantas geriausiai buvo žinomas kaip garsiosios britų vaikinų grupės „One Direction“ narys. Grupė, kuriai taip pat priklausė Harry Stylesas, Zaynas Malikas, Louisas Tomlinsonas ir Niallas Horanas, susikūrė 2010 m. po to, kai kiekvienas jos narys pasirodė Jungtinės Karalystės realybės šou „The X Factor“ versijoje.
Liamas Payne'asOne Directionmirė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.