Buvusi B. Williso žmona D. Moore pasidalijo naujausia informacija apie vyro sveikatos būklę

2024 m. spalio 15 d. 10:09
Lrytas.lt
2023-aisiais metais Holivudą sukrėtė sukrėtė žinia, kad filmų žvaigždė Bruce'as Willisas (69 m.) serga reta demencijos forma, vadinama frontotemporalinė demencija arba trumpai FTD. Žinomo vyro buvusi žmona, aktorė Demi Moore (61 m.) pasidalijo naujausia informacija apie B.Williso būklę, kuri, deja, vis blogėja.
Daugiau nuotraukų (3)
D.Moore 2024 metų Hamptons tarptautiniame kino festivalyje Niujorke, spalio 13-ąją buvo apdovanota už vaidybą.
Kino festivalyje, tiesioginės diskusijos metu Demi Moore teigė, kad B.Willisas šiuo metu yra stabilios būklės, tačiau pripažino, kad „liga yra tokia, kokia yra“.
„Aš visada skatinu tiesiog priimti juos tokius, kokie jie yra dabar. Kai laikaisi to, kas buvo, manau, kad tai pralaimėtas žaidimas. Tačiau kai pasirodai ir priimi juos tokius, kokie jie yra, tame yra didelio grožio ir švelnumo“, – kalbėjo žinoma moteris.
Nors Demi ir Bruce'as išsiskyrė 2000 metais po daugiau nei 13 metų santuokos, jie liko gerais draugais, užauginę tris dukras.
2009 metais Bruce'as vedė aktorę Emmą Heming Willis, su kuria kartu susilaukė dar dviejų dukrų.
Viena iš Bruce'o dukrų, Tallulah Willis portalui „People“ teigė, kad jo būklė yra tokia pati ir ji yra pasiruošusi priimti kiekvieną susitikimą toks, koks jis yra.
„Aš lankau savo tėtį ir leidžiu laiką su juo. Bet kad ir kokia tai būtų diena, mano šeima ir aš priimame jį tokį, koks jis yra“, – sakė T.Willis.
Frontotemporalinė demencija, kaip apibrėžta NHS, yra reta demencijos rūšis, kuri daugiausia veikia elgesį ir kalbą. Ji dažniausiai diagnozuojama žmonėms nuo 45 iki 65 metų, tačiau gali pasireikšti bet kuriame amžiuje.
Nors W.Bruce'o būklė ypač paveikė jo kalbos gebėjimus, Tallulah pernai išreiškė dėkingumą, kad jo fizinis mobilumas nebuvo pažeistas.
„Kalbėdama apie Bruce'ą nuolat svyruoju tarp dabarties ir praeities: jis yra, jis buvo, jis yra, jis buvo.
Taip yra todėl, kad turiu viltį savo tėčiui, kurios nenoriu paleisti. Visada atpažinau jo asmenybės bruožus savyje ir tiesiog žinau, kad būtume tokie geri draugai, jei tik turėtume daugiau laiko“, – žurnalui „Vogue“ sakė ji.
Bruce'as WillisasdemencijaLiga
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.