Netikėtai mirė garsi 25-erių „TikTok“ žvaigždė: vyras prašo milijonų sekėjų pagalbos

2024 m. spalio 14 d. 18:43
Lrytas.lt
Mirė socialinio tinklo „TikTok“ žvaigždė Taylor Rousseau Grigg, praneša „Page Six“. Apie 25-erių žinomos moters mirtį prabilo jos vyras Cameronas Griggas.
Daugiau nuotraukų (11)
„Niekas, ypač būdamas mūsų metų, nesitiki, kad teks susidurti su tokiu skausmu ir širdgėla. Šiais metais Taylor patyrė tiek skausmo ir kančių, kiek daugeliui netenka iškentėti per ištisą gyvenimą.
Nepaisant to, ji buvo tarsi žiburys, visada teikiantis džiaugsmą tiems, kurie ją supo“, – socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje tokiais žodžiais jis pradėjo ilgą jautrų įrašą, skirtą žmonai atminti.
Vyras teigė, kad Taylor per visą šį laiką daug iškentė, tačiau, nepaisant to, buvo labai stipri moteris.
„Jos pasitikėjimas Dievu buvo stipresnis už visas aplinkybes, su kuriomis jai teko susidurti net pačiomis sunkiausiomis valandomis“, – teigė jis.
Žmonos netekęs vyras pridūrė, kad jis sieks, jog Taylor organai būtų paaukoti tiems, kuriems jų reikia labiausiai. Dėl to velionė, pasak jo, būtų buvusi laiminga.
„Taylor labiau už viską pradžiugintų žinia, kad ir išėjusi iš šio pasaulio ji gelbėja žmonių gyvybes“, – atviravo jis.
Kadangi Taylor per pastaruosius metus ne kartą gulėjo ligoninėje, vyras pripažino, kad tai pareikalavo daug išlaidų, tad baigdamas įrašą paprašė visų galinčių paaukoti.
„Nuo tada, kai susituokėme, Taylor vis tekdavo atsigulti į ligoninę ir tai paveikė mūsų finansinę padėtį, neturime jokio draudimo“, – teigė jis ir pridėjo nuorodą į draugo sukurtą paramos fondą.
Pora susituokė 2023 metų rugpjūtį. Ir nors savo įraše vyras nedetalizavo, dėl ko konkrečiai užgeso žmonos gyvybė, užsienio žiniasklaidoje teigiama, kad Taylor mirė dėl astmos ir Adisono ligos komplikacijų.
Asmeninio gyvenimo detales socialinio tinklo „TikTok“ paskyroje demonstravusią moterį sekė daugiau nei pusantro milijono sekėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.