Praėjus daugiau nei 10 metų po tragiškos nelaimės M. Schumacheris pasirodė viešumoje

2024 m. spalio 3 d. 17:24
Lrytas.lt
„Formulės-1“ legenda Michaelis Schumacheris (55 m.) pirmą kartą po 2013 metais įvykusios nelaimės pasirodė viešumoje. Užsienio žiniasklaidoje teigiama, kad jis dalyvavo savo dukters Ginos-Marie vestuvėse.
Daugiau nuotraukų (3)
2013 m. gruodžio 29 dieną Prancūzijos Alpėse įvykęs incidentas iš esmės pakeitė lenktynininko gyvenimą.
Tądien Michaelis slidinėjo sū sūnumi Micku, kol vieną akimirką jis netikėtai iškritęs už slidinėjimo trasos ribų patyrė siaubingą traumą – galva ir kitomis kūno dalimis rėžėsi į uolą.
Po incidento kalnuose M.Schumacheris buvo nugabentas į Grenoblio ligoninę, kur jam teko iškęsti dvi operacijas. Net šešis mėnesius jam buvo taikoma medikų sukelta dirbtinė koma, kad būtų sumažintas smegenų brinkimas.
Galiausiai, 2014 m. išėjęs iš komos, jis buvo perkeltas į kitą ligoninę ir po 250 dienų jam buvo leista grįžti į savo namus Šveicarijoje, šalia Ženevos ežero.
Apie dabartinę lenktynininko būklę iki šiol žinoma nedaug, tačiau visą šį laiką jį nuolat slaugo ir rūpinasi ne tik medikai, bet ir žmona Corinna.
Po daugiau nei dešimtmečio lenktynininkas pasirodė viešumoje
Rugsėjo 28-ąją lenktynininko dukra Gina Maria Schumacher (27 m.) ištekėjo už širdies draugo Iaino Bethk. Iškilminga ceremonija vyko Maljorkoje esančioje šeimos viloje, kurios valdos užima 150 tūkst. kvadratinių metrų plotą.
Ten – treniruoklių salė, du baseinai, sraigtasparnių nusileidimo aikštelė, kuria Michaelis buvo gabenamas iš Maljorkos į savo šeimos namus prie Ženevos ežero Šveicarijoje, palmėmis apsuptas sodas.
Atokioje viloje vykusi šventė buvo griežtai saugoma. Buvo siekta užtikrinti, kad ypatinga poros diena išlikts intymi ir apsaugota nuo smalsių žiniasklaidos ir visuomenės akių.
Tam buvo pasitelkta plataus masto apsauga, o svečiai, kaip pranešama, buvo paprašyti atiduoti savo telefonus, kad būtų išvengta nepageidaujamų nuotraukų.
Vestuvėse dalyvavo artimi šeimos nariai, įskaitant Ginos motiną Corinną Schumacher, jos jaunesnįjį brolį Micką Schumacherį – „Mercedes“ atsarginį vairuotoją – ir dėdę Ralfą Schumacherį. Užsienio žiniasklaidoje teigiama, kad šventėje pasirodė ir pats lenktynininkas M.Schumacheris.
Į svečių sąrašą, nors ir ribotą, taip pat buvo įtrauktas naujasis Ralfo partneris Etienne'as Bousquet-Cassagne'as. Atsižvelgiant į itin privatų ceremonijos pobūdį, viešai paskelbtos tik atrinktos oficialaus renginio fotografo darytos nuotraukos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.