Šaltinis prabilo apie sparčiai blogėjančią B. Williso sveikatą: šeima baiminasi, kad liko nedaug

2024 m. rugsėjo 21 d. 16:08
Lrytas.lt
Garsaus amerikiečių aktoriaus Bruce'o Williso sveikata – sparčiai blogėja. Su reta demencijos liga kovojantis 69-erių vyras kasdien atrodo vis prasčiau, o artimieji – smarkiai sunerimę.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, 2022-aisiais garsiam Holivudo aktoriui diagnozuota nepagydoma liga ėmė sparčiai progresuoti. Veiksmo filmų žvaigždės artimieji ėmė nerimauti netgi dėl jo gyvybės.
Viešai neįvardyto, tačiau aktoriaus šeimai artimo šaltinio teigimu yra baiminamasi, kad jis gali nesulaukti 70-mečio. Todėl aktorius yra prižiūrimas gydytojų, kurie daro viską, kad B.Willisas jaustųsi geriau.
„Liga taip pažengė į priekį, kad jo šeima nerimauja, kad gali neturėti daug laiko su Bruce'u. Jie svarsto, ar jis išgyvens savo 70-ąjį gimtadienį“, – teigė šeimai artimas šaltinis.
Nuo tada, kai buvo diagnozuota klastinga liga, Bruce'as nesirodė viešumoje. Žvaigždė pastaraisiais metais laiką leidžia su šeima – žmona ir dukromis.
Pasakodamas apie aktoriaus būklę šaltinis pridūrė, kad liga paveikė jo judėjimą – jam darosi vis sunkiau savarankiškai judėti. Šalia aktoriaus visada yra slaugytojai, kurie visada stebi jo savijautą ir padeda kasdieniame gyvenime.
Frontotemporalinė demencija, kuria serga aktorius, pažeidžia žmogaus kalbą ir judesius. Liga nėra pagydoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.