Jautriame Catherine Middleton vaizdo įraše – ne visiems pastebėtos detalės (1)

2024 m. rugsėjo 20 d. 06:32
Lrytas.lt
Visai neseniai Velso princesė Catherine Middleton paviešino itin jautrų vaizdo įrašą, kurio metu atskleidė, kad kurį laiką trukusi chemoterapija baigta. Milijonai peržiūrėjo vaizdo įrašą stebėdami, kaip šiuo metu atrodo iš viešumos pasitraukusi Catherine, tačiau vaizdelis slepia ir kitas svarbias detales.
Daugiau nuotraukų (1)
1. Norfolko kaime galima pamatyti du šunis. Tai Orla, juodas anglų kokerspanielis, kurį Catherine brolis Jamesas Middletonas padovanojo, kai jo paties šuo 2020 m. atsivedė vadą. Taip pat matyti rudas spanielis Nala, kuris trumpai pasirodo vaizdo įrašo fone ir priklauso Jamesui.
2. Milžiniškas vazoninis augalas Alokazija. 
3. Princas Williamas buvo ginkluotųjų pajėgų „Royal Air Force“ letenantas. Matyti, kad vaikai žaidžia kortomis, kuriose yra naikintuvų pilotai.
4. Catherine matoma vairuojanti „Land Rover Defender 110“. Modelis, kainuojantis nuo 60 470 svarų sterlingų, yra karališkas simbolis, kurį mėgo velionė karalienė Elžbieta II ir princas Philipas.
5. Iškyloje matyti pakuotė saldžiųjų bulvių traškučių. 
6. Princas George'as vilki mėlynus marškinėlius iš parduotuvės „Mango“. Pagaminti Bangladeše iš 100 procentų medvilnės ir kainuoja 10 eurų. Nugaroje pavaizduotas burlentininkas ramioje jūroje šalia žodžių: „Vandenynas kviečia ir aš turiu eiti“.
7. Garso takelis yra kompozitoriaus Ben Winwoodo, kuris studijavo muziką Vestminsterio universitete, Londone, ir gyvena netoli Snoudonijos nacionalinio parko.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.