Po skyrybų su K. Melazde V. Brežnevos širdį vėl šildo nauji jausmai: išdavė įspūdinga nuotrauka (1)

2024 m. rugsėjo 16 d. 09:13
Lrytas.lt
Dainininkė Vera Brežneva (42 m.) patraukė sekėjų dėmesį šiek tiek praskleisdama asmeninio gyvenimo šydą. Moteris kalbas apie naują mylimąjį pakurstė instagrame pasidalijusi prabangios hortenzijų puokštės nuotrauka ir paslaptingu įrašu.
Daugiau nuotraukų (10)
„Aš galėčiau nusipirkti gėlių, bet man to nereikia. Jis tai padaro. Mėgaujuosi“, – šalia nuotraukos rašė beveik 14 mln. sekėjų instagrame turinti moteris.
Kaip rašo unian.net, tokiu būdu ji nutarė pranešti, kad nebėra vieniša.
Kaip išdavė dainininkės pasidalyta nuotrauka ir prierašas šalia, ji po skyrybų su Konstantinu Meladze (61 m.) užmezgė naujus santykius ir mėgaujasi dėmesiu, tačiau kaip atrodo jos naujas mylimasis – laiko paslaptyje.
Primename, kad Vera Brežneva augina dukrą Sonia, kurios tėvas yra Vitalijus Voičenko. Juodu drauge bendrą ateitį kūrė vos kelis metus.
2006-ųjų lapkritį menininkė ištekėjo už Ukrainos verslininko Michailo Kipermano. 2009 metais jiems gimė dukra Sara. 2012 metų spalį Vera Brežneva paskelbė apie skyrybas su vyru.
2015 metų spalį ji slapta ištekėjo už kompozitoriaus ir muzikos prodiuserio Konstantino Meladzės. Vestuvės vyko Italijoje, artimųjų rate. Tačiau 2023 metais Vera Brežneva paskelbė, kad su Konstantinu Meladze suka skirtingais keliais.
Vera BrežnevajausmaiSantykiai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.