Šaltakraujiškai nužudyta „Mis Šveicarija“ finalininkė: vyras susmulkino žmonos palaikus trintuvu (4)

2024 m. rugsėjo 13 d. 22:27
Lrytas.lt
Šveicarijoje įvykdytas šiurpą keliantis nusikaltimas – šaltakraujiškai nužudyta „Mis Šveicarija“ finalininkė Kristina Joksimovič. 38-erių gražuolė buvo rasta negyva savo namuose Binningene šių metų vasarį.
Daugiau nuotraukų (5)
Kaip praneša vietos leidiniai, kraupų nusikaltimą įvykdė jos vyras Tomas (41 m.). Jis gražuolę uždusino, o tuomet jos palaikus susmulkino trintuvu.
Nors iš pradžių kaltę neigė, tačiau po kurio laiko apie kraupų nužudymą jis prisipažino. Dviejų vaikų motiną nužudęs vyras teigė, kad visa tai buvo savigyna, kadangi žmona jį puolė peiliu.
Tačiau tyrimo metu paaiškėjo, kad Kristina buvo uždusinta, o jos kūnas supjaustytas naudojant pjūklą, peilį ir sodo žirkles. Skrodimo metu paaiškėjo, kad gražuolės kūno dalys buvo susmulkintos trintuvu ir ištirpintos cheminiame tirpale.
Naujienų portalo „BZ Basel“ teigimu vyras buvo suimtas kitą dieną po kraupaus nužudymo. Iš pradžių vyras teigė, kad rado žmoną negyvą, supanikavo ir susmulkino jos kūną nežinodamas ką daryti. Tačiau šią versiją tyrėjai atmetė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.