Garsi serbų dainininkė M. Pavlovic koncerte kaustė gerbėjų dėmesį: nedėvėjo apatinių (2)

2024 m. rugsėjo 13 d. 19:10
Lrytas.lt
Garsi Serbijos popmuzikos žvaigždė Milica Pavlovic (33 m.) sulaukė daug internautų dėmesio. Šįsyk dėl pasirinkto drabužių derinio. 
Daugiau nuotraukų (4)
Koncerto metu atlikėja scenoje pasirodė su ilga, mėlyna, blizgančia suknele, kuri turėjo itin atvirą skeltuką, apnuoginantį koją.
Dėmesį patraukė tai, kad atlikėja nusprendė nedėvėti apatinių. Pasirodymo metu moters intymi kūno dalis netikėjai pasimatė pro gilų skeltą.
Nepaisydama incidento, M.Pavlovic pasirodymą tęsė užtikrintai ir su šypsena, pasitikėdama savimi ji viską atliko profresionaliai. 
Vaizdo įrašas greitai išplito socialiniuose tinkluose. „TikTok“ platformoje, internautai ėmė aktyviai komentuoti ir aptarinėti atlikėjos pasirodymą:
„Kam tiek kankintis dėl kostiumų, visiškai nusirenk. Įvadas į pornografiją.“ „Ji parodė daugiau nei Miley Cyrus. Galvoju, ar ji leis publikai tai paliesti, kaip leido Miley Cyrus?“ „Suknelė ją išdavė.“
Milica Pavlovic yra populiari Serbijos dainininkė, aktorė ir televizijos veidas.
Ji išgarsėjo dalyvaudama serbų muzikiniame talentų šou „Zvezde Granda“ 2011 metais, kuuomet pritraukė dėmesį savo stipria charizma, sceniniu įvaizdžiu ir puikiu vokalu.
dainininkėSerbijaKoncertas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.