Johnny Deppas susitvarkė „supuvusiais“ vadintus dantis: prakalbo apie problemą

2024 m. rugsėjo 7 d. 21:48
Lrytas.lt
Retai prieš objektyvus plačią šypseną demonstruojantis amerikiečių aktorius Johnny Deppas (61 m.) vėl gali šypsotis.
Daugiau nuotraukų (4)
„Instagram“ tinkle išplatintame naujame vaizdo įraše, kuriame užfiksuota „Oskarui“ nominuoto aktoriaus neseniai vykusi kelionė į Bahamas, akyliausieji pastebėjo, kad jam buvo atliktas rimtas dantų gydymas.
Įraše J. Deppas matomas besišypsantis, turintis daug sveikesnius dantis nei anksčiau. Ankstesnė kino žvaigždės šypsena buvo sulaukusi daug neigiamo gerbėjų dėmesio.
„Karibų piratų“ aktorius minėtame įrašė draugiškai pasisveikino su įstaigoje esančiais žmonėmis ir užėjo už baro, kad sumaišytų gėrimą su barmenu.
„Jis atrodo toks laimingas! Ir sveikas, ir labai sveikas, gerai jam sutvarkė dantis!“, – iškart pastebėjo gerbėjas.
„Dabar jau niekas negalės pasakyti nieko blogo apie J. Deppo dantis... Jis turi gražią šypseną, labai sveiką išvaizdą“. „Piratų dantys dingo... perlamutriniai balti dantys atrodo gražiai“.
„Taip, kažkas nuostabiai sutvarkė jo dantis. Ta šypsena dar nuostabesnė! Bet, mano akimis žiūrint, taip buvo ir anksčiau. Man patinka jo širdis.“
„Aš tik nerimavau, kad jis anksčiau galėjo netekti kelių dantų, bet net jei jis netektų visų, aš vis tiek mylėčiau jį taip pat“, – gražių žodžių negailėjo gerbėjai.
J. Deppo dantų higiena buvo tikrinama praėjusių metų gegužę 2023 m. Kanų kino festivalyje, kur jis buvo nufotografuotas ant raudonojo kilimo reklamuojant savo filmą „Žana du Barė“, pridėjo portalas dailymail.com.
Tuomet aktorius buvo nufotografuotas besišypsantis ir atkreipė dėmesį į daugybę burnos ertmės trūkumų, įskaitant dantis, kurių spalva buvo gelsva ir kurie atrodė pažeisti.
Tuomet gerbėjai apibūdino jo dantis kaip „supuvusius“.
Praeityje aktorius yra kalbėjęs apie savo dantų sveikatą. Dar 1995 m. jis sakė, kad būdamas 31 metų amžiaus turėjo „daugybę skylių“.
„Prieš aštuonerius metus man buvo atliktas nebaigtas dantų kanalų tvarkymas. Mano dantys tarsi supuvęs mažytis stuburas.
Kai matau žmones su tobulais dantimis, man darosi baisu. Geriau jau nuryčiau erkę, nei turėčiau tokius“, – yra sakęs J. Deppas.
Johnny DeppasDantysAmerika
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.