37 metais jaunesniam mylimajam Madonna nustatė griežtas taisykles: kai kurios atima žadą

2024 m. rugsėjo 5 d. 13:15
Lrytas.lt
Amerikiečių pop žvaigždė Madonna (66 m.) ne kartą pagarsėjo, kaip mėgstanti susitikinėti su gerokais jaunesniais vaikinais. Pastaruoju metu muzikos žvaigždė puoselėja romantiškus jausmus 37 metais jaunesniam futbolininkui Akeemui Morrisui.
Daugiau nuotraukų (6)
Nors atrodo, kad dainininkė ir jamaikiečių kilmės sporto žvaigždė vienas nuo kito atitraukti rankų, paaiškėjo, jog santykius Madonna labai kontroliuoja, o vaikinui ji nustatė kelias griežtas taisykles.
Šių metų pradžioje muzikos ikona išsiskyrė su buvusiu sūnaus bokso treneriu 30 metų Joshu Popperiu, o vėliau pasirodė pranešimai, kad ji „suartėjo“ su Didžiosios Britanijos ir Nigerijos boksininku Richardu Riakporhe.
Netrukus po to buvo paskelbtos nuotraukos, kuriose ji ir naujasis vaikinas Akeemas atrodo įsimylėję vienas kitą, pridėjo mirror.com.
Tačiau panašu, kad jų romanas turi keletą svarbių taisyklių.
Šaltinis neseniai teigė, kad popžvaigždė „nustatė Akeemui daugybę pasimatymų taisyklių ir griežtų sąlygų“.
„Futbolininkas su taisyklėmis sutiko, nes nori būti su Madonna. Tačiau ji labai griežta. Jis gyvena pas ją, ir tai, kad dalijasi jos lova, nereiškia, kad gali joje miegoti.
Miegoti ir keltis Akeemas gali tik tuo metu, kuomet nori Madoona. Ji taip pat draudžia jam žiūrėti sporto kanalus ir apskritai televiziją, kai jie leidžia laiką kartu, dėstė šaltinis.
Pora pirmą kartą susitiko 2022 m. žurnalo „Paper Magazine“ fotosesijos, kurios tema buvo „laukinė naktis Niujorke“, aikštelėje. Akeemas dalyvavo fotosesijoje, tačiau tuo metu nebuvo jokių užuominų apie poros romantišką ryšį.
Pirmieji jų romano žydėjimo ženklai pasirodė per šių metų liepos 4-osios šventę, kai Madonna papasakojo apie „nuostabius metus“, kuriuos ji išgyveno po to, kai patyrė rimtų sveikatos problemų.
Nuoširdžiame „Instagram“ įraše Madonna, kuri praėjusiais metais buvo paguldyta į ligoninę dėl sepsinio šoko, pasidalijo mielomis nuotraukomis, kuriose ji ir Akeemas atrodo jaukiai ir laimingai kartu.
Vienoje nuotraukoje jie mėgavosi fejerverkų šou nuo stogo, o kitoje buvo matyti, kaip jie namuose mėgaujasi laiku drauge.
Madonnamylimasistaisyklės
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.