Olimpines žaidynes stebi viso pasaulio grietinėlė: į Paryžių sugužėjo pasaulinio lygio žvaigždės

2024 m. liepos 30 d. 18:21
Lrytas.lt
Įsibėgėjus Paryžiaus olimpinėms žaidynėms geriausių šalies sportininkų pasirodymus kartu su visu pasauliu stebi ir žymiausi planetos žmonės. Tiesa, jie tai daro ne tik prie televizorių ekranų, o ir pačiame Paryžiuje.
Daugiau nuotraukų (18)
Šiemet į meilės miestą sugužėjo visas būrys dainininkų, Holivudo aktorių, verslininkų ir pramogų pasaulio atstovų. Jie pastebėti stebintys įvairias sporto šakas ir palaikantys mylimus atletus.
Paryžiaus olimpines žaidynes atidarė sustingusio žmogaus sindromu sergančios kanadiečių žvaigždės Celine Dion ir JAV žvaigždės Lady Gagos pasirodymai, tačiau jos toli gražu ne visos žaidynėse spindinčios žvaigždės.
Į atidarymo ceremoniją sugužėjo dainininkė Ariana Grande ir aktorė Cynthia Erivo, buvęs profesionalus snieglentininkas Shaunas White'as ir jo mylimoji aktorė Nina Dobrev, lengvaatletis Carlas Lewisas, tenisininkas Rafaelis Nadalis, gimnastė Nadia Comaneci ir tenisininkė Serena Williams, reperis Snoop Doggas, muzikantas Johnas Legend su žmona manekene Chrissy Teigen, dainininkė Kelly Clarkson, krepšininkas LeBronas Jamesas.
Tačiau žvaigždės atvyko ne tik į atidarymo iškilmes. Jie palaikė ir atletus. Štai stebėti amerikiečių gimnastės Simone Biles pasirodymo sugužėjo visa grietinėlė: aktorius Tomas Cruisas, dainininkės Lady Gaga ir A. Grande, amerikietiškojo „Vogue“ vyriausioji redaktorė Anna Wintour ir reperis Snoop Doggas.
Lady Gagai šis sporto reginys taip patiko, jog jo stebėjimą pavadino „garbe“ ir sakė, kad „niekada nepamirš šios dienos“, pranešė BBC.
Žinomi žmonės nepraleido ir riedlenčių sporto – jį stebėjo aktorė Nicole Kidman it atlikėjas Keithas Urbanas.
Pirmoji JAV ponia Jill Biden užėmė vietą šalia Los Andželo merės Karen Bass per pirmojo plaukimo rungčių vakaro, o „Microsoft“ įkūrėjas, milijardierius Billas Gatesas ir teniso žvaigždė Serena Williams stebėjo Novako Džokovičiaus ir Rafaelio Nadalio teniso mačą.
Žaidynės taip pat pastebėti tokie žmonės kaip aktoriai Zacas Efronas, Sarah Jessica Parker, Jessica Chastain, dainininkas Nickas Jonas, modelis Cindy Crawford.
Celine DionLady GagaAriana Grande
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.