Princui George'ui sukako 11 metų: pasidalijo niekur nematytu portretu

2024 m. liepos 22 d. 14:20
Lrytas.lt
Jungtinės Karalystės sosto įpėdinis Velso princo Williamo (42 m.) ir kunigaikštienės Catherine Middleton (42 m.)vyriausiasis sūnus princas George’as minėjo ypatingą progą – jam sukako 11 metų.
Daugiau nuotraukų (3)
Ypatinga proga oficialioje Velso princo ir princesės „Instagram“ paskyroje  į paauglystę žengiančio berniuko tėvai pasidalijo niekur nematytu princo George'o kadru, kurį lydėjo gražūs žodžiai.
„Sveikiname princą George'ą su 11-uoju gimtadieniu!“, – džiaugsmingai rašė jie.
Šventinį kadrą šį mėnesį užfiksavo pati George‘o mama – princesė C. Middleton.
Juodai baltoje nuotraukoje princas pozavo pasipuošęs juodu kostiumu ir baltais marškinėliais bei mielai šypsojosi žiūrėdamas į objektyvą.
Primename, kad Princas George’as gimė vienoje garsiausių Didžiosios Britanijos privačių gimdymo įstaigų – Londono Šv.Marijos ligoninės Lindo skyriuje.
Čia į pasaulį atėjo ir jo tėvas princas Williamas, dėdė princas Harry ir daugelis kitų Didžiosios Britanijos karališkųjų asmenų.
Būdamas trijų mėnesių princas George’as buvo pakrikštytas Londono Šv.Jokūbo rūmų koplyčioje. Itin kuklioje, apie 45 minutes trukusioje krikštynų ceremonijoje dalyvavo tik 22 asmenys: artimiausi šeimų nariai, krikštatėviai ir jų sutuoktiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.