Rusijos žiniasklaidoje – daugiau detalių apie S. Rotaru gyvenimą: pateikta būsto kaina atima žadą

2024 m. liepos 20 d. 10:54
Lrytas.lt
Rusijos žiniasklaidoje vis garsiau kalbama apie tai, kad Ukrainos dainininkė Sofija Rotaru (76 m.) persikėlė gyventi į Europą. Teigiama, kad neva su ja drauge gyventi išvyko ir jos artimieji.
Daugiau nuotraukų (21)
Tačiau Sofijos Rotaru jaunesnioji sesuo Aurika Rotaru prieš kurį laiką pasakojo, kad dainininkė gyvena Ukrainoje, Konča-Zaspoje, bet Rusijos žiniasklaidoje tai paneigiama.
Dainininkei artimi asmenys šalies agresorės leidiniams pasakojo, kad S.Rotaru apsigyveno Italijoje. Teigiama, kad ji, jos sūnus ir jo žmona neva įsigijo prabangią vilą prie jūros Sardinijoje.
Tačiau žvaigždės anūkai Sonia ir Anatolijus Evdokimenko kuria karjerą JAV. Taip pat pažymima, kad jie dažnai lanko savo tėvus ir močiutę Europoje.
„Ten Sofija nusipirko vilą ant jūros kranto už 4 mln. eurų, o po jachtą už beveik 1 mln. eurų. Tai ji užregistravo savo sūnaus Ruslano vardu“, – teigiama Rusijos žiniasklaidoje.
Primename, kad prieš prasidedant plataus mąsto invazijai Sofija Rotaru aktyviai koncertavo Rusijoje. Tačiau prasidėjus karui Ukrainoje ji paliko Rusijos didžiąją sceną ir apsiribojo tyla.
Žinoma moteris nedaugžodžiauja apie karą, tačiau po šaltakraujiškų rusų išpuolių socialiniuose tinkluose vis pasidalija trumpučiais įrašais, kalbančiais apie taiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.