Paviešinta paskutinė Shannen Doherty nuotrauka likus vos kelioms savaitėms iki mirties: laiką leido su draugais

Paviešinta paskutinė kultinių serialų „San Francisko raganos“ bei „Beverly Hilsas, 90210“ žvaigždės Shannen Doherty nuotrauka likus vos kelioms savaitėms iki jos mirties.

Shannen Doherty.<br>Lrytas.lt koliažas.
Shannen Doherty.<br>Lrytas.lt koliažas.
Shannen Doherty.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Shannen Doherty.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Shannen Doherty.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Shannen Doherty.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 15, 2024, 11:11 AM, atnaujinta Jul 15, 2024, 11:22 AM

S.Doherty buvo nufotografuota birželio 16 d. su ilgamečiu draugu Chrisu Cortazzu ir kita drauge. Trijulė buvo pastebėti einantys po vakarienės „Kristy's Malibu“ restorane.

Aktorė dėvėjo mėlynus, laisvo stiliaus džinsus, pilką megztinį, avėjo šlepetes, o ant galvos buvo užsidėjusi kepuraitę. Rankose ji laikė popierinį pirkinių krepšelį.

Nuotrauką galite pamatyti čia.

Primename, kad liepos 13-ąją Mirė kultinių serialų „San Francisko raganos“ bei „Beverly Hilsas, 90210“ žvaigždė Shannen Doherty. Aktorei buvo 53-eji.

Kaip pranešė žurnalas „People“, S.Doherty pralaimėjo ilgą ir alinančią kovą su krūties vėžiu.

Liūdną žinią leidiniui pranešė ilgametė Doherty publicistė Leslie Sloane.

„Su skaudančia širdimi patvirtinu, kad mirė aktorė Shannen Doherty. Šeštadienį, liepos 13 d., ji pralaimėjo kovą su vėžiu po daugelio metų kovos su liga.

Atsidavusią dukrą, seserį, tetą ir draugę supo jos mylimieji, taip pat jos šuo Bowie. Šeima šiuo metu prašo jų privatumo, kad galėtų ramiai liūdėti“, – jautriai apie netektį „People“ pranešė ji.

Aktorė pastaruosius kelerius metus kovojo su 4 stadijos krūties vėžiu. Pirmą kartą jai krūties vėžys buvo diagnozuotas 2015 m. Po dvejų metų jai pasireiškė remisija, o 2020 m. vėžys grįžo.

Pastaraisiais metais jis išplito ir į smegenis. Sh.Doherty socialiniuose tinkluose aktyviai dalinosi savo kova su klastinga liga. Ji teigė jaučianti atsakomybę sugriauti klaidingą nuomonę apie vėžį.

„Noriu šviesti žmones ir leisti jiems suprasti, kad žmonės, sergantys 4 stadijos vėžiu, yra labai gyvi ir labai aktyvūs“, – prieš keletą metų kalbėjo ji.

Aktorė Sh.Doherty išgarsėjo praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje, kai filmavosi seriale „Beverli Hilsas, 90210“. Jau tuomet ji susidūrė su vėžiu, bet tik ekrane: pagal scenarijų jos herojei Brendai buvo aptiktas krūties auglys.

Tuomet aktorė negailėjo liaupsių prodiuseriui už tai, kad jis išdrįso prabilti šia tema seriale, skirtame jaunimui.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.