Po ilgos tylos apie D. Trumpo apšaudymą prabilo jo žmona Melania: neslėpė emocijų

2024 m. liepos 14 d. 18:25
Lrytas.lt
Šeštadienio vakarą Donaldo Trumpo rinkiminės kampanijos renginyje Pensilvanijoje aidėjo šūviai – buvo pasikėsinta į buvusio JAV prezidento gyvybę. Sekmadienio pavakarę po visą pasaulį sukrėtusio incidento prabilo buvusio JAV prezidento žmona Melania Trump. Apie tai ji pasisakė socialinio tinklo „X“ paskyroje.
Daugiau nuotraukų (11)
„Aš šiuo metu galvoju apie jus, mano mieli amerikiečiai. Mes visada buvome unikali tauta. Amerika, mūsų švelnus tautos audinys buvo pažeistas, bet mūsų drąsa turi ir sveikas protas turi pakilti ir vėl mus suvienyti į vieną.
Kai mačiau, kaip į mano vyrą Donaldą pataikė kulka, supratau, kad mano ir Barrono gyvenimas atsidūrė ant pražūtingų pokyčių slenksčio. Esu dėkinga drąsiems slaptosios tarnybos agentams ir teisėsaugos pareigūnams, kurie rizikavo savo gyvybe, kad apsaugotų mano vyrą“, – teigiama pranešime.
Žinoma moteris šaulį, pasikesinusi į jos vyro D.Trumpo gyvybę, ji pavadino monstru.
„Monstras, kuris mano vyrą pripažino kaip nežmonišką politinę mašiną, bandė užgniaužti Donaldo aistrą – jo juoką, išradingumą, meilę muzikai ir įkvėpimą. Pagrindiniai mano vyro gyvenimo aspektai – jo žmogiškoji pusė – buvo palaidoti po politine mašina“, – teigė ji.
Savo vyrą buvusi pirmoji ponia apibūdino kaip dosnų ir rūpestingą žmogų, su kuriuo turėjo buvo ir blogesnių, ir geresnių akimirkų.
„Mes visi esame žmonės ir instinktyviai norime padėti vieni kitiems. Amerikos politika tai tik dar viena mašina, galinti padėti bendruomenėms. Meilė, supratingumas, nuoširdumas, empatija yra būtini“, – teigė ji.
M. Trump taip pat kreipėsi ir į nekaltų aukų šeimas ir išreiškė jiems užuojautą.
„Nekaltų aukų šeimoms, kurios dabar kenčia dėl šio bjauraus akto, nuolankiai reiškiu nuoširdžiausią užuojautą.
Tiems iš jūsų, kurie verkia išreikšdami palaikymą, dėkoju. Dėkoju tiems iš jūsų, kurie ištiesė ranką už politinio susiskaldymo ribų – ačiū, kad nepamiršote, jog kiekvienas politikas yra vyras ar moteris, turintis mylinčią šeimą“, – padėka viešą įrašą baigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.