Po gandų apie A. Pugačiovos ir M. Galkino skyrybas primadona palieka Izraelį: apsistos netoli Lietuvos (2)

2024 m. liepos 9 d. 15:24
Lrytas.lt
Po gandų apie braškančius dainininkės Alos Pugačiovos (75 m.) ir komiko Maksimo Galkino (48 m.) santykius pranešama apie pokyčius.
Daugiau nuotraukų (14)
Rusijos primadona drauge su atžalomis Liza ir Hariu nusprendė pakeisti gyvenamą vietą. Dainininkė su vaikais palieka daugiau nei dvejus metus namais tapusį Izraelį ir išvyksta į Latviją.
Persikelti į Jūrmalą, pasak Rusijos žiniasklaidos, dainininkė nutarė dėl Izraelį užklupusių karščių, kuriuos ji sunkiai perneša.
A.Pugačiova daugelio žvaigždžių pamėgtame Latvijos kurorte išsinuomavo namą ir dar prieš atvykstant spėjo pasisamdyti apsaugą.
„Ala Jūrmaloje bus po kelių dienų. Jai jau paruoštas būstas – sutvarkytas nuomojamas namas, o, svarbiausia, kad name ne tik vaizdo stebėjimo kameros, bet ir apsauga“, – teigiama šalies agresorės žiniasklaidoje.
Pranešama, kad A.Pugačiova su sūnumi ir dukra artimiausiomis dienomis persikels į Jūrmalą. Vėliau prie šeimos prisijungs ir Maksimas Galkinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.