Paaiškėjo, kam po Matthew Perry mirties atiteko dalis jo turto

2024 m. liepos 9 d. 06:42
Lrytas.lt
Praėjusių metų spalio mėnesį eidamas 54-uosius metus mirė serialo „Draugai“ žvaigždė, aktorius Matthew Perry. Paaiškėjo, kam po vyro mirties atiteko dalis jo turto.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip nurodyta teismo dokumentuose, M.Perry perdavė daugiau nei 1,5 milijono dolerių vertės savo turto į jau egzistuojantį patikos fondą, kurio vertė viršija 120 milijonų dolerių.
Prieš mirtį visame pasaulyje aktorius įkūrė „Alvy Singer Living Trust“ patikos fondą, kurį įkvėpė Woody Alleno filmo „Annie Hall“ personažas.
Tarp palikimo gavėjų yra jo tėvas Johnas Perry, motina Suzanne Morrison, pusseserė Caitlin Morrison ir buvusi meilužė Rachel Dunn, su kuria jis palaikė trumpus santykius 2003–2004 m., kai jai buvo vos 19 metų.
Dabar naujausi teismo dokumentai, kuriuos peržiūrėjo „The U.S. Sun“, rodo, kad Matthew asmeninis turtas buvo didesnis, nei iš pradžių manyta.
Lisa Ferguson, paskirta aktoriaus turto patikėtinė, pateikė dokumentą, kuriame nurodoma, kad likęs turto balansas yra daugiau nei 1 596 914,47 JAV dolerių. Ji taip pat teigė, kad be šios sumos yra ir papildomų lėšų, anksčiau investuotų į gyvybės draudimo fondą.
Dokumentai rodo, kad žinomas vyras neturėjo jokio nekilnojamojo turto Kalifornijoje. Patvirtinta, kad 6 mln. dolerių  vertės aktoriaus namas Pacific Palisades, kuriame jis praleido paskutines savo gyvenimo akimirkas, tebėra L.Ferguson vardu ir dar nėra įtrauktas į rinkos sąrašą.
Primename, kad Matthew buvo rastas negyvas praėjusių metų spalį savo namuose Los Andžele.
Skrodimas nustatė, kad jo mirtis buvo nelaimingas atsitikimas dėl ūmaus ketamino poveikio, o Los Andželo policijos departamentas „The Mirror“ patvirtino, kad tiria, kas tiekė aktoriui narkotikus.
Jie taip pat aiškinasi, kokiomis aplinkybėmis Matthew buvo suleistas ketaminas, nuo kurio jis mirė. 
Matthew PerryMirtisturtas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.