Po sėdmenų didinimo operacijos mirė 33-ejų garsi Brazilijos influencerė

2024 m. liepos 8 d. 12:16
Lrytas.lt
Antradienį, liepos 3 dieną, mirė garsi Brazilijos influencerė Aline Ferreira. 33-ejų moters gyvybė užgeso dėl po sėdmenų didinimo operacijos įvykusių komplikacijų, rašo dailymail.co.uk.
Daugiau nuotraukų (7)
Viskas prasidėjo nuo to, kad turinį apie madą kurianti moteris panoro pasididinti sėdmenis, naudojant polimetilmetakrilatą, kurio nerekomenduojama naudoti estetiniais tikslais.
Po operacijos grįžusi namo ji jautėsi gerai, tačiau kitą dieną jos sveikatos būklė ėmė sparčiai blogėti. Ji – ėmė karščiuoti.
Tuomet A.Ferreiros vyras kreipėsi į ją operavusį gydytoją, tačiau jis teigė, kad tai normalu ir liepė gerti vaistus nuo karščiavimo. Tuomet jai pradėjo skaudėti pilvą ir ji prarado sąmonę.
Po šio įvykio ji buvo paguldyta į Asa Norte regioninę ligoninę, kur išbuvo keletą dienų, po to buvo perkelta į privačią gydymo įstaigą Asa Sul mieste. Tačiau ligoninėje tinklaraštininkei sustojo širdis.
Vėliau paaiškėjo, kad klinika, į kurią kreipėsi A.Ferreira, neturėjo licencijos atlikti tokias procedūras. Be to, operacijos metu tinklaraštininkei į kiekvieną sėdmenį buvo suleista po 30 ml polimetilmetakrilato, o tai yra didelė dozė.
Atsakomybės už mirtiną incidentą klinikos atstovai neprisiima. Jie pažymi, kad naudojo tik biostimuliatorių, o infekciją merginai tariamai galėjo iššaukti paklodės, ant kurių ji miegojo namuose.
Kol vyksta tyrimas klinikos savininkas – suimtas, o jo įstaiga – uždaryta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.