Christinos Aguileros pokyčiai nuvylė gerbėjus: „Ji prarado savo seksualumą“

2024 m. liepos 6 d. 11:35
Lrytas.lt
Dainininkė Christina Aguilera nepaliauja stebinti gerbėjų. Rodos laikui nepavaldi 43-ejų atlikėja šįsyk daugelį pribloškė pasikeitusia išvaizda.
Daugiau nuotraukų (1)
Pasak užsienio žiniasklaidos, žvaigždė atsikratė 18 kilogramų. Visa tai – tinkamai parinktos dietos bei reguliaraus sporto dėka.
Nors ir pati atlikėja apie tai, kiek tiksliai atsikratė svorio, nedaugžodžiauja, tačiau socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje jau spėjo pasidalyti nuotraukomis, kuriose matyti, kaip ji smarkiai sukūdo.
Tokius Ch.Aguileros pokyčius kaip mat pastebėjo sekėjai. Jie komentaruose išsakė savo nuomonę apie dainininkės naująją figūrą.
Tokie iki tol apvalesnių formų buvusios atlikėjos pokyčiai patiko ne visiems. Daugelis po šiuo daininininkės įrašu negailėjo kritikos.
„Kas atsitiko su ta gražia jos figūra?“, „Ji prarado savo seksualumą“, „Chirurgija ir vaistai padėjo jai taip atrodyti“, „Tikiuosi, kad ji laiminga, nors atrodo nesveikai“, – kritikos Ch.Aguileros pokyčiams negailėjo sekėjai.
Christina Aguilerapokyčiaifigūra
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.