Po tragiškos 45-erių vyro mirties pirmąkart viešumoje pasirodė ledi Gabriella Windsor

2024 m. birželio 16 d. 11:18
Lrytas.lt
Į „Trooping the Colour“ paradą, skirtą Jungtinės Karalystės karaliaus Karolio III oficialiam gimtadieniui paminėti, atvyko ir ledi Gabriella Windsor (43 m.). Princų Williamo ir Harry trečios kartos pusseserė pirmą kartą viešumoje pasirodė po tragiškos vyro Thomaso Kingstono mirties.
Daugiau nuotraukų (7)
Vyras šių metų vasarį mirė savo tėvų 3,5 mln. eurų vertės dvare, esančiame Glosteršyre. Pasak policijos pareigūnų, jo mirtis nebuvo apgaubta jokiomis įtartinomis aplinkybėmis.
Tačiau, pasak mirror.co.uk, tyrimo metu buvo teigiama, kad T.Kingstonas mirė nuo mirtinos šautinės žaizdos galvoje vasario 25 d., būdamas vos 45 metų.
Velionio tėvai Martinas ir Jill Kingstonai dvare gyveno nuo 1996 m. Glosterio greitosios medicinos pagalbos tarnybos atstovas sakė, kad jie lankėsi privačioje rezidencijoje Cirencester rajone.
„Glosterio policija patvirtino, kad greitosios pagalbos automobilis iš Glosterio vyko į privačią gyvenamąją vietą“, – buvo pranešama po tragiško incidento.
Ponia Gabriella, Kento princo Michaelo dukra, nuo to laiko persikėlė į Kensingtono rūmus, nes nenorėjo būti viena tuose namuose, kuriuose jiedu su vyru kūrė bendrą gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.