A. Zavorotniuk laidotuvėse nepasirodė serialo „Mano puikioji auklė“ kolegos: atvyko tik buvęs mylimasis

2024 m. birželio 7 d. 07:36
Lrytas.lt
Praėjusį savaitgalį įvyko „Mano puikioji auklė“ žvaigždės, garsios rusų aktorės Anastasijos Zavorotniuk laidotuvės. Kovą su smegenų vėžiu pralaimėjusi žinoma moteris amžino poilsio atgulė Trojekurovo kapinėse, Maskvoje.
Daugiau nuotraukų (7)
Birželio 1-ąją Pokrovskio vienuolyne vyko atsisveikinimas, kur ištarti paskutinį „sudie“ susirinko ją pažinoję žmonės bei artimieji.
Tačiau, kaip rašo unian.net, atsisveikinime bei aktorės laidotuvėse nepasirodė jos kolegos iš populiariojo serialo Mano puikioji auklė“.
Vienintelis į paskutinę kelionę išlydėti bendražygės atvyko Sergejus Žigunovas (61 m.), seriale atlikęs A.Zavorotniuk prodiuserio ir meilužio vaidmenį.
Buvo teigiama, kad juodu romantiški santykiai siejo ne tik ekrane, bet ir realiame gyvenime. Jiedu susitikinėjo 2006–2008 metais.
Primename, kad A.Zavorotniuk gyvybė užgeso gegužės 30-osios naktį. 53-ejų aktorė mirė ligoninėje, kur ir leido paskutines dienas.
Paskutinėmis gyvenimo minutėmis šalia jos buvo jos vyras – Rusijos dailiojo čiuožimo atstovas Piotras Černyševas.
Anastasija mirė ant mylimojo rankų. Unian.net duomenimis, aktorė prieš mirtį neteko daug svorio. Ji negalėjo savarankiškai judėti ir buvo prikaustyta prie lovos.
„Prieš mirtį aktorė tiesiog susitraukė ir negalėjo pajudėti. Ją kankino stiprūs galvos skausmai, kuriuos buvo galima nuslopinti tik stipriausiais nuskausminamaisiais“, – teigiama pranešime.
Taip pat nurodoma, kad labai stipriai pasikeitė moters išvaizda, ji nebebuvo panaši į save.
„Onkologinė liga negrįžtamai atėmė iš jos ne tik gyvybę, bet ir grožį“, – rašoma užsienos žiniasklaidoje.
Su smegenų vėžiu aktorė kovojo 5 metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.