Pradėtas dar vienas tyrimas dėl M. Perry mirties: apklausiami asmenys iš Holivudo

2024 m. gegužės 29 d. 07:28
Lrytas.lt
Praėjusių metų spalio pabaigoje mirusio 54-erių aktoriaus Matthew Perry iki šiol ilgisi ne tik artimieji, bet ir visas pasaulis. Čandlerio vaidmeniu kultiniame seriale „Draugai“ išgarsėjusio vyro gyvybė užgeso dėl ūmios reakcijos į ketaminą. Tačiau taip ir nebuvo aišku, iš kur šio narkotiko aktoriui pavykdavo gauti.
Daugiau nuotraukų (4)
M.Perry spalio 28 dieną buvo rastas negyvas savo namuose Los Andžele. Aktorius be sąmonės aptiktas baseine. Tuo metu skubiai atliktas tyrimas aiškių mirties priežasčių neatskleidė, tačiau iš pradžių buvo įvardijama, kad vienas iš mirties faktorių – nuskendimas.
Po kurio laiko Los Andželo apygardos medicinos ekspertų departamentas (DME) nustatė, kad 54-erių aktoriaus M.Perry mirtį lėmė ūmūs ketamino šalutiniai poveikiai.
Prie mirties prisidėję faktoriai – nuskendimas, vainikinių arterijų liga ir buprenorfino (naudotas gydyti priklausomybę opioidams). Mirtis, pasak ekspertų, atsitiktinis įvykis.
Tačiau praėjus septyniems mėnesiams po nelaimės Los Andželo policijos departamentas ir Narkotikų kontrolės administracija teigė atliekantys tyrimą, kuriame aiškinamasi, iš kur aktorius gavo ketamino, praneša TMZ.
Pasak minėto užsienio naujienų portalo, jau kurį laiką vyksta tyrimas, kurio metu buvo apklausti kiti Holivudo asmenys, vartojantys ir piknaudžiaujantys narkotinėmis medžiagomis.
Nėra manoma, kad šie asmenys su tuo susiję, tačiau, pasak tyrėjų, jie galėtų padėti išsiaiškinti, kas tiekė ketaminą anapilin iškeliavusiam aktoriui M.Perry. Teigiama, kad iki šiol įtariamųjų rasti nepavyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.