Blėsta Jennifer Lopez populiarumas: atšaukė ne vieną pasirodymą

Amerikiečių dainininkė Jennifer Lopez atšaukė septynis savo turo pasirodymus. Gerbėjai ir kritikai suskubo spekuliuoti, kad toks sprendimas priimtas dėl per mažų bilietų pardavimų.

Blėsta Jennifer Lopez populiarumas: atšaukė ne vieną pasirodymą.<br>AFP / scanpix nuotr.
Blėsta Jennifer Lopez populiarumas: atšaukė ne vieną pasirodymą.<br>AFP / scanpix nuotr.
Jennifer Lopez.<br>REUTERS / scanpix nuotr.
Jennifer Lopez.<br>REUTERS / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 22, 2024, 11:08 PM

54-erių popmuzikos žvaigždė bilietus į gastroles išplatino vos prieš dvi savaites. Koncertinio turo metu „This is Me... Now Tour“ J.Lopez lankysis JAV miestuose. Deja, pasirodymai buvo atšaukti Nešvilyje, Naujajame Orleane, Atlantoje, Hiustone, Klivlande, Tampoje ir Rolyje – ten dainininkė turėjo pasirodyti rugpjūtį.

Dabar, apsilankius bilietų platinimo platformoje „Ticketmaster“ ir norint nusipirkti bilietą į šiuose miestuose numatytus koncertus rašoma: „Deja, organizatoriui teko atšaukti jūsų renginį“.

Kol kas J.Lopez viešai nepasisakė apie atšauktus koncertus. Žurnalas „Entertainment Weekly“ pranešė, kad greičiausiai pasirodymai atšaukti dėl turo organizatoriaus logistinių problemų.

Toks pareiškimas gerbėjams ir kritikams nesutrukdė viešai spėlioti, kad yra kur kas svarbesnė koncertų atšaukimo priežastis.

Kaip pranešė britų portalas Mirror.com, garsenybių tinklaraštininkas Perezas Hiltonas socialiniame tinkle X (anksčiau Twitter), dalijosi ekrano nuotrauka, kuri įrodo mažus atlikėjos bilietų pardavimus.

Dalindamasis „Ticketmaster“ arenos žemėlapio, kuriame žymimi nupirkti bilietai, nuotrauka P.Hiltonas rašė, kad tai šokiruoja.

„Pasižiūrėkite, kiek bilietų liko į antrąją Jennifer Lopez turo stotelę! Bilietai jau kurį laiką parduodami. Situacija liūdna net Majamyje, dideliame mieste, kuriame gyvena daug lotynų amerikiečių“, – rašė tinklaraštininkas.

Į šį įrašą sureagavo ir kiti socialinio tinklo vartotojai. Štai vienas J.Lopez gerbėjas rašė, kad jo nuomone, ši atlikėja žmonėms labiau patinka kitose šalyje, todėl ji turėjo rengti tarptautinį turą.

Liūdėjo ir žmonės, kurie jau buvo nusipirkę bilietus į atšauktus renginius.

„O ne, J.Lopez atšaukė savo pasirodymą Tampoje, dėl per mažo parduotų bilietų skaičiaus“, – rašyta socialiniame tinkle X (anksčiau Twitter).

Paskelbus turo datas, platinimo platformoje „Ticketmaster“ pradinės bilietų kainos vyravo nuo 50 iki 150 JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.