Po Catherine Middleton nuotraukos redagavimo skandalo į viešumą išlindo daugiau faktų

Po to, kai kilo skandalas dėl redaguotos Velso princesės Catherine Middleton (42 m.) nuotraukos su vaikais, į viešumą pradėjo lįsti dar daugiau karališkosios šeimos nuotraukų, kurios taip pat galimai buvo stipriai pakoreguotos.

Po kilusio skandalo į viešumą pradėjo lįsti Karališkosios šeimos nuotraukos, kurios buvo koreguotos.<br> Lrytas.lt koliažas.
Po kilusio skandalo į viešumą pradėjo lįsti Karališkosios šeimos nuotraukos, kurios buvo koreguotos.<br> Lrytas.lt koliažas.
GEORGE ROGERS-POOL/SIPA/Scanpix nuotr.
GEORGE ROGERS-POOL/SIPA/Scanpix nuotr.
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix nuotr.
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2024-03-21 17:28

Nuotraukų agentūra „Getty Images“ teigė, kad karalienės Elžbietos II (1926–2022) nuotrauka su anūkais ir proanūkiais, kurią pernai padarė Catherine bei paskelbė Kensingtono rūmai, buvo „skaitmeniniu būdu patobulinta“, o CNN atlikta analizė parodė, kad buvo rasta net 19 redaguotų vietų. Nuotrauką galite pamatyti čia.

Siekdama numalšinti kilusį triukšmą po pirmosios redaguotos nuotraukos, Catherine atsiprašė ir praėjusį pirmadienį pareiškė, kad jai patinka eksperimentuoti su nuotraukų redagavimu.

Dėl naujai paaiškėjusių karališkosios nuotraukos neatitikimų, C.Middleton atsidūrė dėmesio centre ir gali lengvai sugriauti karališkosios šeimos santykius su pagrindinėmis naujienų ir fotografijos agentūromis.

Šiuo metu, kaip teigia Karališkieji rūmai, Velso princesė sveiksta po planinės pilvo operacijos. Savo pareigas ji turėtų pradėti eiti po Velykų.

Tiesa, vis daugiau atsiranda kalbų, kad Catherine Middleton susidūrusi su daug rimtesnėmis sveikatos problemomis, o nuo visuomenės tai slepiama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.