Nesibaigianti princo Harry ir princo Williamo nesantaika: priežastys slypi vaikystėje

Brolius princą Harry ir princą Williamą pastaraisiais metais gaubė gandai apie pašlijusius judviejų santykius. Akivaizdu, kad brolių santykiai nutrūko ir jų keliai pastaraisiais metais išsiskyrė. Tačiau vienas iš buvusių jų draugų prabilo apie sunkią vaikystę ir jiems tekusius išbandymus.

Princas Harry su princu Williamu ir šeima.<br> lrytas.lt koliažas.
Princas Harry su princu Williamu ir šeima.<br> lrytas.lt koliažas.
Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.
Princesė Diana su princu Charlesu ir princu Harry bei princu Williamu (1989 m.)<br>Scanpix/PA nuotr.
Princesė Diana su princu Charlesu ir princu Harry bei princu Williamu (1989 m.)<br>Scanpix/PA nuotr.
Princas Harry ir princas Williamas.<br>Scanpix nuotr.
Princas Harry ir princas Williamas.<br>Scanpix nuotr.
Princas Harry ir Williamas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Princas Harry ir Williamas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 11, 2024, 11:19 AM

Viešumoje pasirodžius žinioms, kad karaliui Karoliui III diagnozuotas vėžys, buvo kalbama, kad šis sukrėtimas šeimoje pakeis brolių princo Williamo ir princo Harry santykius. Tikimasi, kad staiga ištikusios negandos suartins brolius ir panaikins nesantaikos šešėlį.

Nors Sasekso kunigaikštis praleido laiką su tėvu, prieš karaliui grįžtant į Sandringamą, karališkasis šaltinis teigė, kad princas Haris ir jo brolis princas Williamas nesusitiko.

Atrodo, kad princas Harry ir jo brolis jau seniai pasuko skirtingais keliais.

Neabejotinai nesantaika pagilėjo, kai Saseksų kunigaikščiai 2020 m. nusišalino nuo karališkųjų pareigų, o 2021 m. kovą davė plačiai aptarinėtą interviu Oprah Winfrey. Tiek Harry, tiek Meghan leido suprasti laidų vedėjai, kad britų karališkosios šeimos nariai laidė nekorektiškus, rasistinius komentarus apie jų pirmo vaiko odos spalvą.

Nuo to laiko pastebėta, kad renginiuose, kuriuose dalyvauja karališkosios šeimos nariai, Harry ir Williamas vienas kito vengia.

Buvęs karališkosios šeimos draugas bandė paaiškinti nesantaiką, teigdamas, kad Hario ir Williamo vaikystė nebuvo lengva.

Edwardas Charlesas Featherstone'as, slapyvardis, kurį pasirinko buvęs brolių polo bičiulis, „The Mirror“ teigė, kad pagrindinė brolių priešiškumo priežastis yra susvetimėjimas ir atsiradęs individualizmas. Svetimumo jausmas atsirado būtent dėl natūliai susiklosčiusių aplinkybių, t.y. dėl to, kad broliai anksti neteko mamos, pakankamai šaltų santykių šeimoje, dėl karališkųjų pareigų, statuso ir dėl jų kylančio šeimos ir visuomenės spaudimo.

Hario ir Williamo motina princesė Diana, deja, žuvo 1997 m. rugpjūčio 31 d. per automobilio avariją Paryžiuje. Avarijoje taip pat žuvo jos vaikinas Dodi Fayedas ir jų vairuotojas Henri Paulas.

Edvardo komentarai pasirodė po to, kai Harry ką tik grįžo į Ameriką po apsilankymo pas Karolį III.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.