Kalbėdama apie vaikų globą po skyrybų K. Kardashian apsipylė ašaromis: „Tai beprotiškai sunku“

Socialinių tinklų žvaigždė Kim Kardashian (42 m.) prakalbusi apie tai, kaip jai ir jos buvusiam vyrui Kanye Westui (45 m.) po skyrybų sekasi dalintis keturių vaikų globa, apsipylė ašaromis.

 Kim Kardashian su buvusiu vyru Kanye West.<br> Scanpix/ REUTERS nuotr.
 Kim Kardashian su buvusiu vyru Kanye West.<br> Scanpix/ REUTERS nuotr.
 Kim Kardashian su buvusiu vyru Kanye West.<br>Scanpix/ Gilbert Flores nuotr.  
 Kim Kardashian su buvusiu vyru Kanye West.<br>Scanpix/ Gilbert Flores nuotr.  
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 14, 2023, 10:53 PM

„Aš turėjau patį geriausią tėtį ir pačius geriausius prisiminimus iš savo vaikystės. Tai yra viskas, ko aš linkiu ir savo vaikams. Tačiau bendra globa su mano buvusiu vyru yra beprotiškai sunki“, – verkdama kalbėjo K.Kardashian. – Aš nenoriu būti per daug emocionali, tačiau turėjau išties labai sunkią dieną“.

Anot Kim, ji iš visų jėgų stengiasi apsaugoti savo vaikus nuo to, kokios kalbos apie jos santykius su buvusiu vyru bei patį K.Westą sklando viešojoje erdvėje.

„Jeigu jie nieko nežino apie tai, kas yra viešai kalbama apie mane, mano buvusį vyrą ar mūsų santykius, aš jiems to ir nesakau. Aš nenoriu skleisti neigiamos energijos, dalintis suaugusių gyvenimu, kuriam mano vaikai dar nėra pasiruošę. Kai jie norės padiskutuoti šia tema, aš būsiu tam pasirengusi, tačiau iki tol aš noriu išlaikyti jų vaikystę kuo normalesnę“, – teigė drabužių linijos „Skims“ įkūrėja.

Toks rūpinimasis vaikų gerove, anot K.Kardashian, yra „darbas pilnu etatu“.

„Kol vaikai būna namuose, jie nežino nieko, kas vyksta išoriniame pasaulyje – jeigu reikia, aš išjungiu televizorių, tam tikrus socialinius tinklus. Tai yra darbas pilnu etatu, tačiau tikiu, kad kažkada jie už tai man padėkos. Džiaugiuosi, jog mokykloje mokytojai taip pat deda visas pastangas, kad apsaugoti mano vaikus nuo įvairių apkalbų. Nei vienas iš klasiokių nėra nei karto pasakęs kažko, kas galėtų įskaudinti“, – dalijosi įžymybė.

K.Kardashian 2021 metų vasarį pateikė prašymą skirtis su K.Westu, motyvuodama nesuderinamais skirtumais. Pora oficialiai išsiskyrė 2022 m. lapkričio mėnesį.

Kaip rašoma dailymail.co.uk, abu sutuoktiniai gavo teisę keturių vaikų globai: devynerių metų North, šešerių metų amžiaus Saint, ketverių metų amžiaus Chicago ir trejų metų amžiaus Psalm. Taip pat, teismo nuosprendžiu, K.Westas kas mėnesį turi mokėti 200 tūkst. JAV dolerių (apie 193 tūkst. eurų) alimentus bei padengti pusę savo vaikų gydymo, mokymo ir apsaugos išlaidų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.