A. Pugačiova linkėjo stiprybės vėžiu sergančiam garsiam Rusijos dizaineriui

Rusijos popmuzikos primadona Ala Pugačiova pastaruoju metu retai pasirodo viešumoje, o kiekvienas toks įvykis pritraukia dėmesį. Su onkologine liga kovojančio garsaus dizainerio 57-erių Valentino Judaškino žmona Marina Judaškina socialiniame tinkle pasidalino nauja dainininkės nuotrauka, padaryta namuose, kai 72-ejų A.Pugačiova aplankė mados kūrėją.

Su onkologine liga kovojančio garsaus dizainerio 57-erių Valentino Judaškino žmona Marina Judaškina socialiniame tinkle pasidalino nauja dainininkės nuotrauka, padaryta namuose, kai 72-ejų A.Pugačiova aplankė mados kūrėją.<br>Instagram nuotr.
Su onkologine liga kovojančio garsaus dizainerio 57-erių Valentino Judaškino žmona Marina Judaškina socialiniame tinkle pasidalino nauja dainininkės nuotrauka, padaryta namuose, kai 72-ejų A.Pugačiova aplankė mados kūrėją.<br>Instagram nuotr.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br>Ekrano nuotr.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br>Ekrano nuotr.
Ala Pugačiova.<br>Scanpix/IT nuotr.
Ala Pugačiova.<br>Scanpix/IT nuotr.
Ala Pugačiova.<br>Scanpix/IT nuotr.
Ala Pugačiova.<br>Scanpix/IT nuotr.
A.Pugačiova.<br>Scanpix/IT nuotr.
A.Pugačiova.<br>Scanpix/IT nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 26, 2021, 11:42 PM

„Aločka, mūsų mylima draugė! Atvyko aplankyti!“ – nuotrauką pakomentavo M.Judaškina.

Neseniai V.Judaškinas per vieną interviu sakė, kad A.Pugačiova buvo labai sukrėsta dėl žinios, kad dizaineris serga vėžiu. Jis pats patvirtino gandus apie sunkią ligą šių metų vasarį. Pasak V.Judaškino, ši žinia sukėlė paniką A.Pugačiovai: ji buvo sutrikusi, nes nežinojo, kaip padėti.

V.Judaškinas anksčiau būdavo dažnas svečias A.Pugačiovos namuose. Per visas dainininkės šeimos šventes jis ir su žmona Marina visada – tarp svečių. Ir net dabar, kai vyras kovoja su vėžiu, jis ir toliau kuria drabužius dainininkei. Vilkėdama V.Judaškino suknele A.Pugačiova šiais metais šventė savo dukters Kristinos Orbakaitės 50-metį.

Prieš penkerius metus V.Judaškiną ėmė kamuoti galvos skausmai. Jis kasmet skrisdavo į JAV miestą Los Andželą, kur vienoje geriausių klinikų jam būdavo atliekamas išsamus sveikatos patikrinimas. Bet 2016-aisiais V.Judaškinas patikrinimą praleido.

Skausmai intensyvėjo, ir dizaineris kreipėsi į Burdenkos medicinos centrą Maskvoje. Kompiuterinės tomografijos ir magnetinio rezonanso tyrimai parodė: jam – vėžys.

„Gydytojas tada man pasakė: „Galite prisėsti ant kėdės.“ Jis papasakojo, ką nustatė. Reikėjo pasirinkti: ką nors daryti arba ne. Laimė, patekau pas akademiką Michailą Davydovą, jis pasakė: „Darysime“, – prisimena V.Judaškinas, šį mediką vadinantis savo antruoju tėvu.

Iš pradžių garsiam dizaineriui buvo nustatytas inksto vėžys. Ten buvo židinys, vėliau aptikta metastazių galvoje.

„Tikriausiai tai įvyko per metus. Svarbiausia, kad gydytojai matė šią situaciją: viskas yra kompiuteriuose. Bet jie manė, kad tie pakitimai – dėl amžiaus“, – vienoje Rusijos televizijos laidoje kalbėjo V.Judaškinas.

Vienu geriausių Rusijos onkologų laikomas M.Davydovas, pasak V.Judaškino, pradėjęs jį gydyti vaikščiojo per minų lauką: „Tokiu atveju labai svarbus gydytojas, kuriuo pasitiki. Jis šiltas ir tikras kovotojas: ne dėl medalio, o dėl mokslo. Jam tas pat, ką gydyti, – Judaškiną ar močiutę iš kaimo – jei galės padėti, tai ir padarys.“

V.Judaškino žmona Marina 2020-ųjų spalį socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka iš gydymo įstaigos, kurioje juodu užfiksuoti vilkintys sportinius kostiumus. Pora buvo atvykusi į reabilitaciją austrų įkurtame medicinos centre „Verba Mayr“ Maskvos srityje.

Mados guru prisiminė, kad jam sunkiausia buvo pranešti apie ligą artimiesiems, bet jie ramiai priėmė žinią. V.Judaškinas dirbo toliau.

Po gydymo kurso jis dabar itin rūpinasi savo sveikatos būkle.

„Kiekvienam, kuriam nutinka tokia istorija, sunkiausia būna kaskart, kai eini tikrintis sveikatos. Save ruoši morališkai ir po to gauni po gurkšnį gyvenimo dar trims mėnesiams. Gyveni jau ne metais, o ketvirčiais, kai reikia spėti ką nors nuveikti, užsimiršti“, – sakė dizaineris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu