Igoris Nikolajevas prakalbo apie santykius su 20 metų jaunesne žmona: karantinas juos pakeitė

Saviizoliacijos laikotarpis teigiamai paveikė Rusijos kompozitoriaus, poeto ir dainininko Igorio Nikolajevo ir Julijos Proskuriakovos santykius. Sutuoktiniai tapo dar artimesni, nors anksčiau tarp jų greitai kildavo ginčai dėl smulkmenų.

Igoris Nikolajevas.<br> Scanpix/IT nuotr.
Igoris Nikolajevas.<br> Scanpix/IT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2021, 3:56 PM

Kai Igoris Nikolajevas dar 2010 m. vedė Juliją Proskuriakovą, daugelis šią sąjungą vertino skeptiškai. Vis dėlto tarp įsimylėjėlių – 20 metų amžiaus skirtumas. Laikui bėgant menininkai sugebėjo įrodyti, kad jų jausmai vienas kitam yra nuoširdūs.

Pandemijos metu jiedu dar labiau suartėjo. Menininkas stebisi, kad kai kurie jo kolegos išsiskyrė dėl nuolatinio buvimo su savo antrąja puse.

„Tai ne apie mus su Julija. Pas mus viskas puikiai. Priešingai, kai vyksta aktyvus koncertinis gyvenimas, kai yra daug streso, namo grįžti nervuotas ir gali prasidėti santykių aiškinimasis. O jei nėra streso, tada viskas ramu“, – įsitikinęs Nikolajevas.

Kompozitoriaus šeima beveik visą saviizoliacijos laikotarpį praleido užmiesčio namuose. Sutuoktiniai sportavo gryname ore, žaidė su dukra. Beje, mažoji Veronika aktyviai domisi muzika.

„Dukra prieina prie pianino, kažką maigo piršteliu, dainuoja. Man ją mokyti beviltiška, nes aš esu nuolankus, vengiu bet kokių konfliktinių situacijų, o dukrytei visada viskas bus galima. Ne, čia reikalingi patyrę mokytojai.

Todėl Nika jau mokosi pas mokytoją, o sulaukus šešerių pradės lankyti muzikos mokyklos parengiamąjį skyrių“, – dalijosi menininkas.

Nikolajevo žmona taip pat nesėdi be darbo. Julija vaidina filmuose, teatre bei dainuoja. Viename iš interviu pora prisipažino, kad puikiai vienas kitą papildo, todėl jų šeimos gyvenimas yra toks darnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.