Neseniai viename interviu ji prakalbo ir apie pogimdyvinę depresiją, kurią patyrė po pirmojo vaiko gimimo. Taip pat atskleidė, kad gimdydama antrą kartą turėjo planą, kaip jos išvengti.
„Po pirmojo gimdymo ėmiau nesaikingai vartoti alkoholį. Valgiau nedaug, nes nuolat buvau „soti“ alkoholiu. Su savo kūnu elgiausi negailestingai.
Prisimenu, jaučiausi tarsi sužlugdyta. Net ėmiausi antidepresantų. Atsigauti tąkart padėjo sveikatingumo programa Balyje. Na, o po antrojo nėštumo išmėginau patiekalą iš savo placentos“, – savo patirtimi vienoje televizijos laidoje dalijosi Chrissy.
Sukėlusi televizijos laidos vedėjos nuostabą, dviejų vaikų mama dar pridūrė: „Placentą net ant griliaus kepa“.
Garsenybių įtaka
Placentos suvartojimą moterys pradėjo praktikuoti sužavėtos įtakingų garsenybių paraginimų. Pavyzdžiui, Kourtney Kardashian viešai dalijosi žiniomis, kad po gimdymo suvalgius savo placentos, organizmas gauna daug vitaminų.
Nėštumo metu placenta būna kaip filtras, kuris apsaugo vaisių ir sugeria toksinus ir teršalus, rašo „Daily Mail“.
Placentos valgymo šalininkės teigia, kad organo valgymas gali suteikti daugiau energijos, paskatinti pieno gaminimąsi ir net padėti išvengti pogimdyminės depresijos.