Aktorės J.Collins grožio paslaptis – šaltas vanduo

2014 m. balandžio 3 d. 12:23
lrytas.lt
Pažvelgę į Joan Collins niekuomet nepatikėtumėte, kad šiai moteriai – jau 80 metų. Dabar aktorė pasiryžo atversti visas kortas ir atskleisti savo amžiui nepavaldaus grožio paslaptis.
Daugiau nuotraukų (1)
Duodama interviu žurnalui „You“ garsenybė teigė: „Visuomet šventai tikėjau apsauga nuo saulės. Nuo žalingų ultravioletinių spindulių veidą saugau jau 60 metų. Turėtumėte pamatyti mane ryte... Mano veidas būna baltas lyg popieriaus lapas.“
Vos pusvalandis – tiek žymi aktorė užtrunka prie veidrodžio kas rytą. Būtent tiek laiko ji sugaišta iš paprastos garbingo amžiaus moters virsdama glamūro karaliene.
Įmantrioms šukuosenoms aktorė laiko negaišta – mieliau užsideda norimą peruką.
„Per šitiek metų dekoratyvinės kosmetikos pramonė pasiekė didelių aukštumų. Mano jaunystės metais nebuvo tokios kosmetikos priemonių gausos, o ir makiažo triukų daugelis mūsų tiesiog nežinojo. Viskas, kuo anuomet galėjo kliautis Holivudo žvaigždės, tebuvo geras apšvietimas.
Būdama 18-os vienoje Paryžiaus kavinukių sutikau Marlene Dietrich – ji nebuvo nei aukšta, nei įspūdinga. Tačiau filmuose! Filmuose ji atrodė stulbinamai. Ir visa tai tik dėl apšvietimo“, – teigia J.Collins.
Viena Joan grožio paslapčių – šaltas vanduo, juo moteris apipurškia veidą prieš tepdama makiažo pagrindą. Taip yra užveriamos poros. Kosmetikos priemonių pomėgį Joan paveldėjo iš savo motinos Elsos.
„Rūpintis grožiu ji mane išmokė, kai man buvo 13-a. Mama šventai tikėjo makiažo galia – niekuomet nemačiau jos nepasidažiusios lūpų ar blakstienų“, – prisipažįsta J.Collins.
Joana visuomet kliovėsi makiažo galia ir jo apsauginėmis savybėmis. Ji netikėjo, kad dekoratyvinė kosmetika gali užkimšti poras arba neleisti odai kvėpuoti.
„Dažnai stebiuosi, kai apsiblaususios moterys išbalusiais veidais išdidžiai pareiškia, kad jos niekuomet nesinaudoja kosmetika. Man išties gaila tokių moterų“, – juokiasi Joan.
Aktorė rūpinasi ne tik savo veido odos būkle, bet ir kūno grožiu. Du kartus per savaitę moteris pluša su asmeniniu treneriu, o laiko paplaukioti baseine atranda kone kasdien. Vis dėlto saldžių nuodėmių išvengti nepavyksta ir jai.
„Esu šokolado maniakė, tačiau tikiu, kad saikas – viena gražių kūno linkių paslapčių“, – sako Joan.
Gegužės mėnesį 81-ąjį gimtadienį švęsianti moteris išgarsėjo ne tik dėl puikių aktorinių sugebėjimų, bet ir dėl audringo asmeninio gyvenimo.
Savo trečiojoje ir kone dramatiškiausioje autobiografijoje „Passion For Life“ aktorė papasakojo daugybę savo intymaus gyvenimo detalių.
Knygoje rašoma ir apie pirmąjį jos vyrą Maxwellą Reedą, santykiai su kuriuo priminė tikrą pragarą. Aktorė prisimena, kaip per pirmąjį pasimatymą Maxwellas apsvaigino ją narkotikais, o vėliau dar ir išprievartavo. Rašoma ir apie tai, kaip M.Reedas kadaise stengėsi J.Collins parduoti arabų šeichui už 10 tūkst. svarų sterlingų.
Autobiografijoje minimi ir kiti buvę Joan vyrai: kalbas apie netradicinę lytinę orientaciją pakurstęs Anthony Newley, kadaise turtuolis buvęs Ronas Kassas, kuris netekęs darbo įniko į narkotikų liūną ir ėmė skęsti skolose, ir ketvirtasis vyras Peteris Holmas, kurį Joan pamena kaip užsispyrusį bukagalvį sociopatą, užkluptą lovoje su kita moterimi.
Tačiau J.Collins neigia, kad pragaištingos santuokos tebuvo jos nemokėjimo atsirinkti tinkamus vyrus pasekmė.
„A.Newley ir R.Kassas santykių pradžioje su manimi elgėsi išties gerai. R.Kassas buvo turtuolis, sėkmės lydimas amerikiečių verslininkas, talentingas ir ambicingas žmogus. O štai A.Newley anuomet buvo tikras mados dievukas, jo vardą linksniavo kas antras žmogus. Tad nenuostabu, kad kadaise pasirinkau būtent juos“, – teigia Joan, šiuo metu laimingai gyvenanti su penktuoju vyru Percy Gibsonu, su kuriuo susituokė prieš 12 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.