Seksualioji aktorė S.Johansson laukiasi pirmagimio

Amerikiečių žurnalas „People“ praneša, kad 29-erių Holivudo aktorė Scarlett Johansson ir jos sužadėtinis, 31-erių prancūzų žurnalistas Romainas Dauriacas laukiasi pirmojo vaiko. Džiugi žinia apie aktorės nėštumą pasklido praėjus vos 6 mėnesiams po oficialaus pranešimo apie poros sužadėtuves.

S.Johansson.<br>"Reuters" nuotr.
S.Johansson.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-03-04 10:24, atnaujinta 2018-02-15 18:04

„Skraidau padebesiais po to, kai susižadėjome, tačiau skubėti nenoriu. Mėgaujuosi savo, kaip sužadėtinės, statusu“, – anuomet žurnalui „People“ teigė S.Johansson.

Primename, kad S.Johansson ir R.Dauriacas susipažino 2012 metų lapkričio mėnesį, per „Le Salon“ parodą Paryžiuje. R.Dauriacas į pasitikėjimo savimi stokojančios S.Johansson gyvenimą pasibeldė pačiu laiku – aktorė buvo vos neseniai išsiskyrusi su 53-ejų aktoriumi Seanu Pennu, o išsiskyrimo skausmą aitrino dar ir laiminga buvusio vyro Ryano Reynoldso ir aktorės Blake Lively draugystė.

Vis dėlto nuo pažinties dienos S.Johansson ir R.Dauriacas vis dažniau būdavo pastebima kartu, o aktorė pamažu ėmė užsimiršti. O štai visai netrukus, 2013 metų rugpjūčio mėnesį, S.Johansson pirštą papuošė sužadėtuvių žiedas.

S.Johansson neseniai pripažino, kad jai patiktų turėti vaikų, ir sakė: „Norėčiau turėti savo pačios šeimą, tai būtų puiku. Sakoma, kad tinkamo laiko niekad nebūna, ir esu tikra, kad tai tiesa, bet galvoju, kad reikia tai planuoti kaip ir visa kita.

To kažkuriuo metu laukiu. Man pasisekė, kad mano karjera buvo ilga – 20 metų – ir labai įvairi. Taigi, žinote, pasirinkti laiką ir planuoti šeimą atrodo kaip dalykas, kurį galėčiau daryti nesijausdama, kad kažką praleidžiu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.