S.Johansson ir jos vaikinas prancūzas susižadėjo

Scarlett Johansson vėl žengs prie altoriaus – praėjus pustrečių metų po išsiskyrimo su pirmuoju vyru ji susižadėjo su žurnalistu Romainu Dauriacu, pranešama JAV.

S.Johansson ir jos vaikinas prancūzas susižadėjo.<br>"Reuters"
S.Johansson ir jos vaikinas prancūzas susižadėjo.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 5, 2013, 1:08 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:23 PM

Po žiniasklaidos pranešimų „Keršytojų“ žvaigždės atstovas Marcelis Pariseau AFP sakė: „Galiu patvirtinti, kad Scarlett ir Romainas susižadėjo. Vestuvių datos jie dar nepasirinko“. Daugiau atstovas nekomentavo.

Prancūzų žurnalistas R.Dauriacas 28 metų aktorei pasipiršo pries mėnesį, pranešė žurnalas „People“, kuris citavo šaltinį, sakiusį: „Jie susižadėję ir labai laimingi“.

Šaltiniai People.com sakė, kad R.Dauriacas padovanojo S.Johansson vintažinį art deco stiliaus žiedą su deimantu, kuriuo kino žvaigždė buvo pasipuošusi Venecijos kino festivalyje šią savaitę. S.Johansson Europoje reklamuoja savo naująjį mokslinės fantastikos filmą „Po oda“.

Juostos „Pasiklydę vertime“ aktorė jau buvo ištekėjusi, 2008-aisiais, už Ryano Reynoldso, bet ši sąjunga truko mažiau nei trejus metus. R.Reynoldsas dabar yra vedęs aktorę Blake Lively.

S.Johansson keturis kartus buvo nominuota „Auksiniams gaubliams“, įskaitant 2004 metais už darbą filmuose „Pasiklydę vertime“ su Billu Murray ir „Mergina su perlo auskaru“.

2012 metais išėjo jos rekordinis blokbasteris „Keršytojai“, kurių Juodosios našlės vaidmenį ji turi pakartoti 2015 metams numatomame tęsinyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.