Blynai dažną nukelia į vaikystę, o nesudėtingų receptų įvairiems blyneliams – apstu. Vėlyvo rudens moliūgas tam taip pat labai dėkingas ingredientas.
„Blyną galima padaryti iš visko. Galima ir iš žmogaus padaryti blyną. Gali būti žmogus-blynas, įdarytas geru įdaru“, – juokavo „Valgoma ar nevalgoma“ vedėjas Giedrius Savickas.
Rūta Loop neslėpė, kad ir pati gamina, ir valgyti mėgsta neįmantrius, paprastus patiekalus. Ji džiaugėsi puikia proga į savo virtuvinį arsenalą pridėti moliūgų blynelius.
„Mėgstu paprastus patiekalus, pavyzdžiui, perlinių kruopų sriubą. Jei mama parašys apie perlinių kruopų sriubą, visada pas ją važiuosiu! Esu visai neįmantri šiuo klausimu“, – šypsojosi dainininkė.
Rūta prasitarė, kurio ingrediento negali pakęsti – netgi priklauso socialinių tinklų grupėms, kuriose žmonės dalijasi panašiais jausmais.
„Nekenčiu kalendros. Net esu „Facebook“ grupėje, kur renkasi žmonės, kurie nemėgsta kalendros. Ten labai smagu, žmonės dalinasi, ką daro su ja, bet tik nevalgo“, – juokėsi Rūta Loop.
Paklausta, ko dar nevalgo, dainininkė atskleidė, jog jau ketverius metus yra atsisakiusi mėsos, o tokį sprendimą padaryti paskatino veido odos problemos.
„Iš pradžių maitinausi veganiškai, tada buvo karantinas, tad namuose gaminti valgyti buvo lengva. Kai vėl viskas atsidarė, grįžau prie sūrio, kiaušinių – buvau labai pasiilgusi. O mėsa... Supratau, kad tai tiesiog nėra mano mėgstamas patiekalas“, – sakė laidos „Valgoma ar nevalgoma“ viešnia.
Visgi paklausta, kokį patiekalą pasirinktų savo paskutine vakariene, Rūta nustebino.
„Tai galėtų būti mėsainis!“ – sakė ji.
Kokius patiekalus namuose mėgsta gaminti Rūtos Loop širdies draugas ir kaip pagardinti moliūgų blyneliai labiausiai patiko Giedriui Savickui? Žiūrėkite eksperimentinėje kulinarinėje laidoje „Valgoma ar nevalgoma“ per LNK.LT!