Keitė Arai prisiminė, kaip sulaukė pasiūlymo iš „KK2“: galvojo, kad nešios kavą

2024 m. spalio 23 d. 16:21
Garsiai per visą Lietuvą nuskambėjus „KK2“ laidos vedėjos atrankai ir nurimus konkurso nelaimėjusių merginų aistroms, prie laidos vedėjos vairo stojo visažistė Viktorija Vaičaitė, anksčiau geriau žinoma kaip grupės „Dolce Vita“ narė.
Daugiau nuotraukų (5)
Mergina atvirauja, kad vardas Viktorija, kurį jai išrinko jos tėtis, tikrai neša sėkmę, nors „KK2“ laidos vedėjos rinkimai – pirma tokia rimta laimėta loterija jos gyvenime. Viktorija taip pat dalinosi, kad atrankai ruošėsi itin atsakingai.
„Aš repetuodavau tekstus, pati darydavausi makiažą, juk esu visažistė.“ Ji taip pat neabejoja, kad sugebės suderinti darbą televizijoje su makiažo paslaugų teikimu klientėms. „Esu darbšti mergina. Visažistės darbas yra mane ištreniravęs anksti keltis, daug dirbti, stovėti ant kojų, esu pasiruošus jau ir naujam etapui“, – LNK laidos „Šeškinės 20“ filmavime kalbėjo Keitė.
„KK2“ laidos vedėjas Tomas, kuris per savo karjerą šioje laidoje turėjo šešias vedėjas, prisipažino:
„Sunkiausia, kai sakinyje yra sudėti visiškai logika nesijungiantys dalykai. Tačiau jie yra reikalingi, nes yra paimti iš siužeto, kuris po pristatymo eina laidoje.“ Jo kolegė Keitė juokauja, kad Tomas yra jos „Vikipedija“.
Keitė prisiminė, kaip pati tapo „KK2“ laidos vedėja.
„Atėjau į „KK2 penktadienį“ vieną kartą padainuoti, kitą kartą atėjau kaip svečias ir tada sulaukiau skambučio. Paklausė manęs, ar norėčiau dirbti LNK? Aš pagalvojau, kad geriausiu atveju čia bus laidų pertampymas, gal kavos nešiojimas. Kad kažkas man, pienburnei devyniolikmetei, siūlys vest laidą? Apie save taip gerai negalvojau. Bet taip čia atsiradau“, – dalinosi ji savo patirtimi laidoje „Šeškinės 20“, kurią pamatysite jau šį trečiadienio vakarą 20 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.